Devet medalja za članove Karate kluba Posušje na ligi Hercegovine u Širokom Brijegu

Karate klub Posušje nastupio je ove nedjelje na trećem kolu DKL regije Hercegovine u Širokom Brijegu gdje su u konkurenciji 17 klubova i 380 natjecatelja s područja Hercegovine i Dalmacije osvojili devet medalja.

Zlato su osvojili Marija Jukić, Sara Bešlić i Mario Kovač.

Srebernu medalju osvojila je Lea Rezo, dok su ekipno srebrenu medalju osvojili Zvonko Jukić, Vlado Begić i Ante Protrka.

Brončanu medalju su pak osvojili Sara Bešlić, Lea Rezo i Petra Jukić. Brončanu ekipnu medalju osvojili su Marta Bašić, Sara Čamber i Ela Protrka.

Pored osvajača medalja, nastupili su još i Matea Čamber, Lana Leko, Petra Topić, Ružica Topić, Ivana Bešlić i Marko Lebo, no ovaj put ostali su bez medalje.  

„Također, u sklopu ovog turnira bio je i turnir trenera gdje je nastupio i naš trener Marko Čamber Džigi koji je zadnji put nastupio je prije čak 23 godine. Jučer je Marko proslavio 55 godina i uspio je odraditi 6 mečeva, pa čestitke i našem treneru“, priopćeno je iz Karate kluba Posušje.

Objava Devet medalja za članove Karate kluba Posušje na ligi Hercegovine u Širokom Brijegu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO