Detalji krvavog pira: Otkriven mogući motiv osumnjičenog koji je rodom iz BiH

Istraga o okolnostima i motivu jezivog ubojstva mlade majke (33) porijeklom iz bivše Jugoslavije u okrugu Genserndorf u okolini Beča traje i danas, ali se navodi da je krvavom činu prethodila svađa razdvojenog para.

Zaplijenjen pištolj

Oružje korišteno za ubojstvo, odnosno pištolj, zaplijenjen je u automobilu muškarca (35) koji je osumnjičen da je počinio zločin, priopćila policija.

Kako prenose tamošnji mediji, ubica je rodom iz Bosne i Hercegovine, ali je odrastao u Švedskoj, a od skoro je živio u Austriji gdje je radio kao agent za nekretnine, prenose austrijski mediji.

Navodno je 35-godišnji B. upucao svoju bivšu partnericu u subotu u 13.30 sati na ulici ispred vile u kojoj je živjela. Svjedoci ubojstva su odmah pozvali hitnu pomoć, a usprkos reanimaciji i svim naporima liječnika, mlada majka je preminula na licu mjesta.

– Oglas –

Osumnjičeni se predao policiji

Osumnjičeni, koji nije živio sa žrtvom, u prvi mah je pobjegao svojim sportskim automobilom, ali se ubrzo predao u policijsku stanicu Dojč-Vagram i tamo je uhićen i odveden u zatvor Korneuburg.

Istražitelji su došli do zaključka da je motiv krvavog pira bila vjerojatno žestoka rasprava oko starateljstva nad jednim ili više njihove zajedničke djece.

– Oglas –

Javni tužitelj naložio je obdukciju tijela, a istraga se nastavlja, prenose Nezavisne novine.

– Oglas –

hip.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO