Derbi kola kuglačke premjer lige BiH pripao Posušju

U Bagušića kuglani ove nedjelje odigrana je utakmica četvrtog kola kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine između kuglača Posušja i kuglača Rudara iz Kaknja. Bio je to derbi kola jer je riječ je o ekipama koje se nalaze na vrhu tablice, a koji je završio pobjedom Posušja rezultatom 7:1.

Kapetan ekipe Kuglača iz Posušja Ivan Petric je kazao da je utakmica bila lakša od očekivanog. „Mislili smo da će biti malo veći otpor kod njihove ekipe. Inače, u našoj dvorani odlično igramo i rijetko tko nam može odnijeti bodove. No, s obzirom da je ovo ipak bio derbi kola, očekivali smo malo jači otpor“, kazao je za naš radio kapetan KK Posušje Ivan Petric.

Iako je pobjeda Posušja očekivana, ipak je njegova ekipa mogla i trebala puno bolje, mišljenja je i Mensur Bajtrević, trener i tajnik Kuglačkog kluba Rudar iz Kaknja. „Pobjeda Posušja je očekivana, ali rezultat konačni nije baš realan. Naših nekoliko igrača je neočekivano loše odigralo, Dinko Dudić, naš kapetan nam je danas falio, tako da je i to bio veliki hendikep za našu ekipu. Mi smo očekivali poraz od 5:3, ali ovaj konačni 7:1 nije realan rezultat koji pokazuje stvarni omjer snaga. U svakom slučaju ekipi Posušja čestitamo, tradicionalno nas ovdje dobiju, tako da nam nije ovo iznenađenje“, kazao je Mensur Bajtrević, trener i tajnik Kuglačkog kluba Rudar iz Kaknja.

Tri su utakmice, odnosno kola iza kuglača Posušja u novoj sezoni kuglačke premjer lige. Već je domaći klub uspjšno svladao kuglače Kozare iz Gradiške, ekipu Rada iz Brčkog i kuglače kuba Teslić iz Teslića, tako da se kuglači Posušja nalaze na prvom mjestu ljestvice.

Spomenimo još za kraj da je najbolji igrač utakmice u Posušju u nedjelju bio Pere Petric s 636 oborenih čunjeva. Najbolji pojedinac cijelog kola je bio Nemanja Galić iz kluba Ada iz Banja Luke koji je srušio 638 čunjeva.

Iduća utakmica je također gostovanje. Ide se u Tuzlu, odnosno u Lukavac kod ekipe Ljubača.

Objava Derbi kola kuglačke premjer lige BiH pripao Posušju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO