back to top

Dan rupe/U subotu 12.8. tradicionalno okupljanje H(umčana)!

I to ima kod nas, jedino smo mjesto na svijetu gdje jedna “rupa” ima svoj dan i to ne bilo kakav, dan ispunjen radošću i veseljem, susretima i zabavno sportskim natjecanjima.

Početak je kolovoza, vrijeme okupljanja, susreta i druženja.. tragom toga mještani dijela Humca svake godine organiziraju zajedničke susrete nazvane po omiljenom mjestu okupljanja ” Dan rupe”.

“Rupa” je prostor iza nekadašnje mjesne trgovine, zimi puna vode, u rano proljeće i kasnu jesen puna blata ali zato u sve ostale dane generacijama djece i mladih mjesto provođenja slobodnog vremena, igranja klikera, šutanja lopte ili održavanja malih turnira. Posljednjih nekoliko godina mjesto je to organiziranog druženja koje se upriliči početkom kolovoza i koje se ne propušta, tako će biti i ove godine u subotu 12.kolovoza u večernjim satima!

“Zabave neće nedostajati” poručuju organizatori i najavljuju program sportsko-natjecateljskog karaktera, od nogometnih nadmetanja mladih i starih, udatih i neudatih, do potezanja konopa i bacanja kamena s ramena, naravno sve to potkrijepljeno bogatom ponudom roštilja i hladnih pića.

Vjerujemo kako će se i ove godine okupiti veliki broj Humčana i njihovih prijatelja i prenosimo vam njihov poziv na ovaj susret.

Pogledajte samo ta sretna lica sa njihovog najavnog plakata, slika govori više od riječi

B.M.

Objava Dan rupe/U subotu 12.8. tradicionalno okupljanje H(umčana)! pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO