back to top

DA LI STE NA SPISKU? Horoskopski znaci koji su rođeni pod nesrećnom zvijezdom

Pojedini horoskopski znaci nekad se osećaju kao da nemaju pravo da budu srećni i kao da ih sreća zaobilazi, a evo o kojima je riječ.

Jarac

Jarčevi imaju vrlo jaku potrebu za kontrolom i nezavisnošću. Kada su srećni, njihovi pozitivni osećaji često su poljuljani činjenicom da ne znaju ili nemaju kontrolu nad tim koliko će njihova sreća trajati. Osim toga, često se osjećaju ranjivo i nesigurno kada se prepuste svojoj sreći.

Ovan

Kod Ovnova su često ambicije i visoki standardi ono što ih sprečava da prihvate sreću i dožive oslobođenje. Neki Ovnovi uvijek osećaju da treba da pruže i postignu još više. Žure od jedne destinacije na drugu, i nikada se ne osećaju srećnim i mirnima. Misle da jure za srećom, ali zapravo beže od nje.

Djevica

Mnoge Djevice imaju sklonost da uvijek traže dlaku u jajetu. Za njih ne postoji savršenost, a takođe ni savršena sreća, u njihovim očima sve pozitivno ima nesto „ali“. Djevice mogu osećati da se ovim stavom štite od razočaranja i iluzija. Ali, prvenstveno sebi uskraćuju pravu sreću.

Škorpija

Škorpije su uglavnom vrlo sumnjičavi ljudi, pa neke od njih sreća plaši. Boje se da će im drugi zavideti i mrziti ih zbog njihove sreće. Boje se da će sreću uvijek slijediti nesreća, kako bi mogla da se uspostavi ravnoteža svemira. Zbog toga neke Škorpije izbjegavaju sreću i time podsvesno sabotiraju sami sebe.

BONUS VIDEO:

DA LI STE NA SPISKU? Horoskopski znaci koji su rođeni pod nesrećnom zvijezdom Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO