Čitlučanke poražene na početku nove sezone

Nogometašice ŽNK Brotnjo jučer su započele natjecanje u novoj sezoni Prve ženske lige FBiH. U prvom nastupu u novoj sezoni Čitlučanke su odigrale hercegovački derbi u kojem su ih nogometašice ŽNK Široki Brijeg porazile 6:1.

Ana Buhač dovela je Široki Brijeg na Barama u vodstvo u 13. minuti, a izjednačujući pogodak u 26. minuti postigla je Ivana Cvitković. Tri minute kasnije Buhač je ponovno gošće dovela u vodstvo, dok je Lea Čepo pred kraj prvog poluvremena povećala prednost Širokog Brijega.

Anđela Bošnjak s dva i Slavica Glavota s jednim pogotkom u nastavku su potvrdile uvjerljivu pobjedu Širokog Brijega. Širokobriježanke su u provom kolu pobijedile Slogu 11:0 te su nakon dva kola vodeća momčad s dvije pobjede, koliko ima i posuški Inter.

U prvom kolu Čitlučanke su bile slobodne te im je jučerašnji nastup bio prvi u novoj sezoni, a u jučerašnjoj utakmici u dresu Brotnja debitirale su Lejla Ramić i Luna Mioč. Prve bodove nogometašice ŽNK Brotnjo tražit će u nedjelju na sarajevskon stadionu Otoka u utakmici 3. kola protiv Respekta.

ŽNK Brotnjo: Vračević, Grgurić, S. Barbarić, Milićević, M. Barbarić, Miletić, Doko, Vlaho, Grubeša (od 68. Pervan), Cvitković (od 63. Kvesić), Ramić (od 46. Primorac, od 48. Mioč).

ŽNK Široki Brijeg: Lovrić, Crnjac (od 80. Ćubela), Bakula, Glavota (od 84. Malekin), Šušak, Soldo (od 80. Galić), Bogdan (od 63. Ljubas), Buhač, Brzović, Čepo (od 63. Bošnjak), Soldo.

The post Čitlučanke poražene na početku nove sezone appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO