back to top

ČEGA SE PLAŠE Svaki horoskopski znak ima slabu stranu

Ovan

Ovnu je slaba tačka skrivena, pa djeluje da je uopšte i nema, ali se on užasava od same pomisli da može ostati sam, izolovan ili bolestan bez da ga neko pazi ili teši u trenucima kada mu je teško. Iako je hrabar i samouveren, slaba tačka mu je porodica, pa mu je zbog toga potreban partner koji će ga čekati kod kuće i biti pored njega zarad podrške i lijepih reči.

Bik

Oni koji ne poznaju Bika, misle da on uvijek može uraditi sve što poželi kada to sebi zacrta u glavi, jer nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Naravno, lakše mu je kada ne mora da vodi računa o banci ili novčaniku, ne samo za sebe već i za svoje najbliže. Ne vole da rizikuju i ostanu bez finansijske podrške, stambenog prostora i krova nad glavom jer žele sve najbolje za partnera.

Blizanci

Slaba tačka Blizanaca je njihov nervni sistem, pa ih protivnik može lako dovesti u stanje blagog očaja, ako uspije da trenira njihove živce. Tada im ne pomaže niti urođena inteligencija niti snalažljivost. Obuzima ih panika, koja se pretvara u pravi strah, od suočavanja sa samim sobom. Iako izbjegavaju takve situacije, Blizanci su svjesni svoje nemoći, nervoze i depresivnosti, ako na putu do uspjeha naiđu na probleme.

Rak

Vaša zabrinutost za sve i svašta je posledica urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vrijeme. Zato su Rakovi uvek u potrazi za stabilnim, sigurnim i situiranim partnerom, naročito kada su u pitanju žene. Slaba tačka svakog Raka je strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu koji najčešće samo zbog nje i imaju. Ako ih neko samo popreko pogleda, to je dovoljno da počnu strahovi.

Lav

Slaba tačka Lavu je sujeta zbog koje ponekad nema granice, pa može manipulisati sa drugim ljudima samo da bi mu se dodvoravali i da dobija komplimente. Što više podanika ima oko sebe to je srećniji, ali to ne znači da mu je položaj zagarantovan. Upravo zato, potajno se plaši od javnog ismijevanja i gubitka moći koju mu donosi društvena ili poslovna pozicija.

Devica

Slaba tačka svakoj Djevici je kontrola i strah da je ne izgubi, a ako do toga ipak dođe, onda im strada nervni sistem. Sveta pravila Djevice su dužnosti i obaveze, pa bez njih ne može funkcionisati niti voditi računa o najbližima. Devica dobro zna kako da brine o sebi, bolje od bilo kog drugog znaka, ali ne ume baš najbolje da kontroliše svoj nervni sistem upravo iz straha da ne izgubi kontrolu nad njim.

Vaga

Vaga ne voli rasprave, posebno ne na javnim mestima, bez obzira da li je u krugu prijatelja ili nepoznatih ljudi, pa se zbog toga uvijek suzdržava. Slaba tačka su im razgovori o neprijatnim temama kao što su zdravstveni problemi oko kojih su zabrinuti više od bilo kog drugog znaka. Plaše se realnosti, trude se da izbegnu stres, a lijek za to im je hrana, naročito slatkiši.

Škorpija

Slaba tačka Škorpija je njihov ljubavni život, bez obzira što nose titulu najvećih zavodnika u Zodijaku. Škorpija brine i o svom fizičkom izgledu i erotskoj moći, jer vrijeme prolazi, a interesovanje suprotnog pola može početi da opada. Ne gubi kontrolu, ali može izgubiti voljenu osobu ukoliko odluči da ode drugom partneru, a upravo tada je Škorpija najranjivija i pomalo izgubljena.

Strijelac

Iako su veoma prilagodljivi i snalažljivi, Strijelčevi uvijek obraćaju pažnju da im drugi ljudi ne rade iza leđa, naročito na poslu. Slaba tačka im je pravdoljubivost i zbog toga ne podnose agresiju i nasilje, jer su osjećajni prema tuđem stradanju i tuđim problemima. Strijelčevi brinu i o ponašanju voljene osobe, pa su sumnjičavi i oprezni iako to nikada ne pokazuju.

Jarac

Jarčevi se plaše promena iako su uvijek spremni da idu napred i žele da dođu do samog vrha odakle sve mogu videti bolje. Međutim, slaba tačka Jarca je emotivnost i oslanjanje na snove i fantazije naročito ako nisu uspjeli da ih ostvare. Imaju dar da osjete znakove koje drugi ne mogu, i to ih može zabrinuti jer su sujevjerni, naročito kada je u pitanju partner ili drugi članovi porodice.

Vodolija

Iako na prvi pogled deluju nezainteresovano i hladnokrvno, slaba tačka Vodolija je gubitak, bez obzira da li se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice. Duboko u sebi se plaše poniženja, bolesti i siromaštva, pa o tome ne vole ni da govore kako ne bi „baksuzirali“. Slaba tačka su im i ljubimci jer ih vole svim srcem i ne žele da ih izgube.

Ribe

Ribe vešto i šarmantno prikrivaju sopstvenu nesigurnost, a njihovu najizraženiju slabu tačku rijetko ko može da primijeti jer vešto bježe u svoj paralelni svet fantazija i snova. Ambiciozni su i veoma sposobni, pa se boje „većih riba“ koje ih mogu progutati, ali to nikada ne pokazuju. Uvek obraćaju pažnju na nemoćne, slabe i nezaštićene, odnosno djecu i starije ljude.

BONUS VIDEO:

 

 

ČEGA SE PLAŠE Svaki horoskopski znak ima slabu stranu Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO