BONTON U RUKE! Ovi znakovi se ne znaju lijepo ponašati

Vodolija

Možda je to zbog nedostatka strpljenja, ali Vodolije su zaista grube ponekad. Ne iznenađujte se kada se toliko naljute na prodavca da mu samo bace novac na kasi kada dođu na red da plate. Vole i da prekidaju ljude dok govore što je jako ružno, kao da samo oni imaju o čemu da pričaju.

Bik

Ukoliko osjete da ih ne poštujete onako kako oni to žele, neće se suzdržavati da svale sav svoj bijes na vas. To može da bude posljedica toga što ne razmišljaju o drugim ljudima ili misle da nisu važni, srećom to ne rade bar često.

Ovan

Imaju baš kratak fitilj. Ako osjete da ih neko ne cijeni dovoljno, sručiće na tu jadnu osobu svu svoju negativnost. Znaju da budu impulsivni, pa im se raspoloženje mijenja brzo. Umiju da budu arogantni samo kako bi dokazali da su najbolji i kako znaju sve.

Škorpija

Kada je uznemirena, Škorpija neće uopšte da razmišlja o tome kako se ponaša. Ako je bijesna na nekoga istrešće se na tu osobu i to bez brige. Oni tada samo brinu o tome kako se oni osjećaju i niko više.

Strijelac

Teško im je da se suzdrže kada se osjećaju izazvani. Kada su uznemireni vidjećete ih kako čačkaju telefon što opet može da bude problem. Često provjeravaju telefon i uopšte nisu svjesni šta se dešava oko njih. Zaboravljaju da kažu hvala, izvinite, molim vas i nema na čemu.

BONUS VIDEO:

BONTON U RUKE! Ovi znakovi se ne znaju lijepo ponašati Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO