back to top

ASTROLOGIJA OTKRIVA Koji muškarci tretiraju svoje supruge kao kraljice?

Bik
Bikovi su poznati po svojoj lojalnosti i čvrstoj odlučnosti. Kad Bik voli, on voli snažno i potpuno. Njegova partnerica može očekivati doručak u krevetu, masažu nakon napornog dana i stalne male geste koje pokazuju koliko je njezin odabranik cijeni.

Rak
Emotivni i nježni, Rakovi su znakovi koji intuitivno razumiju potrebe svoje partnerice. Stalno će tražiti načine kako da iznenade svoju bolju polovicu, bilo kroz buket omiljenog cvijeća ili izlet na mjesto gdje su se prvi put poljubili.

Djevica
Iako su poznate po svojoj kritičnosti, Djevice duboko brinu o svom partneru. Često će se uhvatiti kako analiziraju što njihova partnerica treba i trudit će se svakodnevno zadovoljiti te potrebe, barem kroz omiljeni desert ili toplu kupku nakon dugog dana.

Vaga
Vage obožavaju sklad i harmoniju te su prirodno sklone udovoljavati drugima. Za svoju partnericu redovite će pripremati večere uz svijeće, vodit će računa o značajnim datumima i uvijek će pažljivo slušati što im partnerica ima reći.

Škorpija
Strastvena Škorpija će uvijek osigurati da se njegova partnerica osjeća poželjno i voljeno. Ovaj znak smatra da je za romantiku uvijek dobar trenutak – bilo da je riječ o putovanju na egzotičnu destinaciju ili gledanju filma u krevetu. Škorpion će uvijek pronaći način da izrazi svoju strast.

BONUS VIDEO:

ASTROLOGIJA OTKRIVA Koji muškarci tretiraju svoje supruge kao kraljice? Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO