back to top

ASTRO SVAĐALICE: Ovan “plane” na pola sata, Vage su “mirovne snage”, a kad Jarac pobjesni…

OVAN
Ako imate u svojoj blizini pripadnika ovog vatrenog elementa spremite se na buru emocija. Sreća je da su ovo nagli i kratkotrajni nastupi bijesa i ljutnje. Sve što izgovorite u ovom periodu, dok Mars boravi u njihovom znaku, Ovan može shvatiti kao ličnu prozivku. Preporuka zvijezda je da se povučete, udaljite i već za pola sata je sve kako je nekada bilo.

BIK
Bikovi su jako strpljiv znak ali ako prekoračite i dovedete ga do erupcije bijesa, nema pomoći. Osim što to kod njih traje dugo, Bikovi ne zaboravljaju tako lako. Bik je veoma tvrdoglav i u naletu bijesa ne sluša nikog. Kada su ljuti malo je toga što možete da uradite da ih smirite. Zato zvijezde preporučuju, ne rastežite živce jednog Bika jer nema vam onda druge nego da bježite iz kuće bar na tri dana, dok se bikovski bijes ne stiša. Poslije svega ne očekujte izvinjenje. Jednostavno će nastaviti tamo gdje je stao prije oluje sukoba.

BLIZANCI
Blizanci su pripadnici lakog vazdušnog elementa. Međutim često je teško shvatiti Blizance a još teže ići u korak sa njima. Zato su skloni čestim sukobima sa svima i na svakom mjestu. Nemaju nikakvo strpljenje i živci im pucaju sto puta na dan. Bijes i ljutnja ih brzo prođe pa čak i zaborave zbog čega su bili iznervirani. Ako baš želite da naljutite Blizanca onda mu oduzmite telefon. To je isto kao da ste mu isjekli ruku. Tada možete osjetiti salvu uvrjedljivih riječi od kojih se nećete oporaviti bar nedelju dana. A on će i to zaboraviti. Preporuka zvijezda je da ne ulazite u komunikaciju sa Blizancima kada su spremni na raspravu. Nadmudriće vas.

RAK
Rakovi pripadaju prilagodljivom elementu vode. Teško možete uzburkati ovu vodu, ali ako se to dogodi, e onda nema kraja gunđanju. Tokom agresije jednog Raka nema tačke u izlaganju, uvijek su to zarezi, koji se ponavljaju iz dana u dan. Preporuka zvijezda je da ne započinjete raspravu koja može trajati i par mjeseci. Prebacite temu na priču o djeci ili ga poslužite omiljenim obrokom. Dobar ručak može učiniti čudo.

LAV
Pripadnik vatrenog elementa Lav, uvijek je dramatičan i dominantan. Kada se on naljuti, tada nastaje velika buka. Baca vam svoje argumente pred noge i često vas ostavlja bez teksta. On će sve uraditi da opravda svoj bijes. Ne plašite se ovog dramskog nastupa jer ih bijes prođe veoma brzo. Međutim, potrebno je da iznesete svoje argumente. Ako nije u pravu dobićete i izvinjenje i tu se priča završava.

DJEVICA
Djevice su takođe veoma strpljiv znak, mogu mnogo da istrpe dok ne kažu šta im smeta. Treba im jako mnogo vremena da pokažu svoja osjećanja jer nisu u najboljem odnosu sa emocijama, najviše sa sopstvenim. Prije će se sukobiti same sa sobom nego napasti vas. Veoma su autodestruktivne. Zato nemojte očekivati da vam kažu ako ste ih naljutili. Međutim, ako ih naljutite toliko da ste prešli svaku granicu, nikada vam to neće oprostiti. Ne praštaju lako i ne vraćaju se u raspravu. Potrebno je da ih slušate jer je to jedini način da izbjegnete sukob.

VAGA
Vage su “mirovne snage” zodijaka i zato pokušavaju da izbjegnu bilo kakav sukob. To se jednostavno ne uklapa u njihovu životnu filozofiju. Vjeruju u pravdu i istinu i često će vam dati ruku pomirenja. Ako ste iznervirali jednu diplomatsku Vagu, ona nikada neće prva započeti svađu. Teško možete uvidjeti da ste naljutili plemenitu Vagu ali ako se duže ne čujete sa njom, to vam je prvi znak da nešto nije u redu.

ŠKORPIJA
Osveta se služi kada je hladna, ovu parolu nikada nemojte zaboraviti ako imate pored sebe jednu Škorpiju. Često ne morate ni znati da je ljuta na vas. Međutim, glavni okidač kod Škorpije jeste laž. Tada možete dobiti bujicu ružnih reči i uvreda koje teško možete zaboraviti. U sukobu i svađi sa pripadnikom ovog znaka možete opipati led koji stvaraju oko sebe. Da bi ste otopili tu santu leda izbjegavajte laži i zajedno potražite rješenje.

STRIJELAC
Možda i niste iskusili svađu sa Strijelcem, ali to je tempirana bomba sa maskom pristojnosti. Ako nekim slučajem aktivirate tu “bombu”, vjerujte da nikada nećete zaboraviti eksploziju uvreda i neartikulisanog ponašanjakoje će da uslijedi. Čuvajte se fizičkog kontakta iako su im omiljeno oružje riječi. Najbolja stvar kod bijesnog Strijelca jeste izvinjenje. Brzo će vam se izviniti i za riječi i za postupke. Preporuka zvijezda je da pokušate da izbjegnete aktivaciju strijelčevske tempirane bombe. Izvinjenje je slaba utjeha poslije takvog atomskog napada.

JARAC
Iako su pripadnici ovog znaka veoma racionalni i prizemni, ipak i oni imaju svoje trenutke kada izgube strpljenje i nestane racionalni pristup nekoj situaciji. Oni koji dobro poznaju Jarčeve znaju da mogu mnogo toga da izdrže, ali ako pređete tu liniju velike trpeljivosti bolje – da trčite sprint. Ako ste uspjeli da ga naljutite sav pakao uvredljivih riječi zatrpaće sve pozitivno što ste ikada uradili. Riječi jednog Jarca znaju mnogo da bole. Sve što treba da uradite jeste da pokušate da negativnu energiju usmjerite na nešto drugo. Vježbanje kod kuće ili u teretani može biti od pomoći. Pomozite mu da upravlja svojim bijesom na konstruktivan način.

VODOLIJA
Vodolije vole konstruktivnu svađu koja ih navodi na razmišljanje, ali sukobe ne vole nikako. Radije bi otišle u prirodu nego da raspravljaju o emocijama i osjećanjima. Kada iznervirate Vodoliju to je ljetni oblak kiše koji brzo prođe i ne napravi veliku štetu. Ako ste se posvađali sa Vodolijom, često vas mogu otpisati a da vas nikada ne obavijeste o tome. Mogu vam dati i drugu šansu ako im je baš bitan odnos, ali ako nije, vjerovatno neće gubiti vrijeme sa vama.

RIBE
Duboke misaone Ribe mogu biti mnogo ljute na vas ali često ni zbog čega. Kada ponekad i imaju pravi razlog, one se udave u svojim negativnim osjećanjima toliko da dugo tuguju. Ovdje izvinjenje često daje pozitivne rezultate. Zato se odmah izvinite Ribama i stvar je riješena.

BONUS VIDEO:

ASTRO SVAĐALICE: Ovan “plane” na pola sata, Vage su “mirovne snage”, a kad Jarac pobjesni… Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO