back to top

Ante napravio rusvaj na proslavi krizme: skidao majicu, vikao na goste, djevojku zaključao u wc

Ante (36) napravio je neviđen rusvaj na proslavi svete potvrde u restoranu na kojoj je bilo oko 50 uzvanika.

Problem je da se Ante jako brzo napio, nakon čega više jednostavno nije mogao vladati svojim postupcima, piše Danica.hr.

Prema presudi, Ante je u travnju oko 17 sati u restoranu Frlan u mjestu Vivodina “prilikom održavanja proslave svete potvrde pod utjecajem alkohola od 1,62 promila narušavao javni red i mir”.

“Nepristojno se i drsko ponašao prema okupljenim gostima u restoranu, među kojima je bilo i djece, odnosno pred 50-ak gostiju skidao majicu s gornjeg dijela tijela izgovarajući pritom gostima razne nesuvisle i nerazgovijetne riječi.
Dva dana pritvora

– Oglas –

Nakon toga je svoju djevojku M. u jednom trenutku nakratko zaključao u prostorije toaleta i tom prilikom istoj rekao da ide nekome u restoranu “lomiti noge”.

Time je Ante počinio prekršaj označen i kažnjiv po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira”, naglasila je sutkinja ovih dana u nepravomoćnoj presudi.

– Oglas –

Policija je Antu odmah uhitila te je dva dana proveo u pritvoru. Sutkinja ga je pak osudila i kaznila sa 180 eura i 20 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 80 eura zbog dvodnevnog pritvaranja.

Ante, inače dosad prekršajno nekažnjavan, na presudu se može žaliti.

– Oglas –

hip.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO