Amir Kazić Leo objavio novi spot za moćnu pjesmu “Pola čovjeka”

Emocija u vokalu Amira Kazića Lea i nakon svih godina uvijek iznova očarava. Balade su njegova specijalnost, pa se tako na ovogodišnjem CMC festivalu predstavio s moćnom i modernom pjesmom, “Pola čovjeka”.

Autor glazbe je Amir Kazić Leo, a tekst je napisala Alka Vuica. Aranžman je djelo glazbenih znalaca Amira Karalića i Branimira Mihaljevića. Violine je odsvirao vrlo talentirani Matej Mihaljević, a klavir i klavijature Sead Smailagić.

Spot je režirala Leova dobra prijateljica Katja Restović, a za kadrove i postprodukciju zaslužan je Josip Pino Ružić, “Rose art” produkcija. Make up artist za spot bila je Terezija Ružić. U vizualno zanimljivom spotu pojavljuje se i tekst pjesme iza Lea, a istaknut je zbog njegove kvalitete i poruke koju nosi. Leo emotivnim pristupom izvedbi daje veliku vrijednost studijskom spotu koji je prilagođen, kako pjevač kaže, današnjem vremenu i brzom životnom tempu.

Amir Kazić Leo objavio novi spot za moćnu pjesmu “Pola čovjeka”

Publika je ta koja uvijek prepozna pjesmu, ali za izradu ljetnog hita ne postoji recept. Treba zato suditi prema ovacijama publike na praizvedbu “Pola čovjeka” koju je Leo održao na CMC festivalu jer će nam one reći da je iskusni glazbenik odabrao pjesmu koja savršeno odgovara njegovom senzibilitetu.

“‘Pola čovjeka’ je pjesma koja je nastala 2015. godine, a u to vrijeme smo Alka Vuica i ja bili jako aktivni i napisali nekoliko izvrsnih pjesama za neke od naših kolega, a ‘Pola čovjeka’ sam odmah sklonio sa strane i čuvao je za sebe. Pomislio sam kako je sada pravo vrijeme da pjesmu napokon predstavim publici, da joj udahnem komadić svoje duše i pustim je da poleti u visine. Vjerujem da će se pjesma svidjeti publici jer je ovo lijepa životna, ljubavna priča s puno iskrene emocije koja završava happy endom”, rekao je Leo.

amir kazić leo objavio novi spot za moćnu pjesmu “pola čovjeka”
Amir Kazić Leo objavio novi spot za moćnu pjesmu “Pola čovjeka”

Na jubilarnom 15. izdanju CMC festivala Leo je bio pun dobre energije i sjajno se predstavio, ali nije to iznenađenje s obzirom da je tijekom svoje bogate karijere sudjelovao na mnogim festivalima.

Ispred njega je ljeto koje donosi brojne nastupe, a time i brojne izvedbe nove pjesme koja bi se vrlo brzo mogla uhvatiti kod publike.

Amir Kazić Leo objavio novi spot za moćnu pjesmu “Pola čovjeka” Običan radio.

obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO