back to top

5 razloga zbog kojih je žena rođena u znaku Raka pravi anđeo

Plima njenih emocija često može zbunjujuća, ali ova žena kad voli ona voli do “srži”. Upravo zbog sljedećih pet razloga ona je jedna i jedina, pravi anđeo.

Osjetljivost

Njeno osjetljivo srce neće samo razumjeti vaš problem već se neće smiriti dok ne pronađe odgovarajuće rješenje. Žena rođena u znaku Raka će biti prva koja će stati na vašu stranu kada vam je najteže. Čak i da vam cijeli svijet okrene leđa, ona neće.

Zaštitnički nagon

5 razloga zbog kojih je žena rođena u znaku raka pravi anđeo
Ona će se uvijek boriti protiv nepravde koja je nanesena njenim najbližim. Zaštitnički se ponaša prema osobama koje voli. Uvijek će biti tu da vam “čuva leđa” i da se zauzme za vas kada je to potrebno. Ona će vas paziti kao da je vaš anđeo čuvar.

Odgovornost

5 razloga zbog kojih je žena rođena u znaku raka pravi anđeo
Žena rođena u znaku Raka nije nemarna prilikom rješavanja problema, bili oni mali ili veliki. Ako je preuzela na sebe odgovornost da obavi nešto ona će se pobrinuti da to obavi bez ikakvih izgovora. Čvrsto se drži svojih obećanja pa čak i da je kraj svijeta. Nikada ne zaboravlja.

Vjernost

5 razloga zbog kojih je žena rođena u znaku raka pravi anđeo
U današnje vrijeme prilično je teško naći nekoga ko vam je istinski vjeran. Žena rođena u znaku Raka jedna je od tih rijetkih osoba. To je i jedna od njenih najboljih kvaliteta. Uvijek je vjerna i iskrena bez obzira da li je u pitanju prijateljstvo, ljubav ili porodica. Nikada vas neće izdati.

Poniznost

5 razloga zbog kojih je žena rođena u znaku raka pravi anđeo
Njeno srce krase vrline kao što su poniznost i skromnost. Ona nije neko ko se “busa u prsa” te se odnosi prema osobama do kojih joj je stalo sa poštovanjem i toplinom. Zapravo, ona i ne misli tako mnogo na sebe. Često može biti nesigurna i misliti da su drugi bolji od nje.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO