3 znaka na koja će najviše uticati ova sedmica

Sedmica od 09. do 15. oktobra 2023. puna je promjena. Opadajući Mjesec u Lavu počinje slobodnu sedmicu, tačnije, ne priprema nas dovoljno da se nosimo sa onim što će doći.

Venera nasuprot Saturnu, koja dolazi istog dana kada Pluton ide direktno, što znači da će neko raskinuti sa svojim partnerom ove sedmice.

Pomračenje Sunca u Vagi desiće se 14. oktobra. Mars ulazi u Škorpiju i čini da se osjećamo loše, a ovo su tri znaka horoskopa na koja će ova prevrtljiva sedmica najviše uticati.

Ovan


U redu, morate se nositi sa još jednom teškom sedmicom. Nije to ništa na šta niste navikli, iako bi vam dobro došla pauza. Ono što je dobro je to što je sve što ste pretrpili, konačno, dostiglo vrhunac. Nemate gdje drugo. Vaša transformacija počinje kada Pluton ide direktno, a ovaj tranzit ćete osjetiti veoma intenzivno, kao da vam je velika težina skinuta sa grudi.

Manje se plašite onoga što budućnost može donijeti, nego prošle sedmice. Osjećate se kao da ste prošli kroz cijeđenje i da ste živjeli da ispričate, a reći ćete nešto u čemu ćete se baviti u narednim mjesecima. Sposobni ste da obradite svoj bol kroz kreativne radnje.

Djevica

3 znaka na koja će najviše uticati ova sedmica
U ovom trenutku, spremni ste za završetak ove godine, jer osjećate da ste platili cijenu za sve što ste dugovali i da ste zbog svega toga napušteni. Ono što je dobro je to što ova sedmica uvodi Pluton direktno i to vas nekako vraća na pravi put. Da, vratili ste se na pravi put sa svime čega se plašite da uradite, ali barem niste uvučeni u nešto u čemu ne želite da učestvujete.

To je samo sedmica u kojoj shvatate da je status kvo, uz svu svoju svakodnevnu dosadu, bolji od tragične depresije ili ideje da ste samo apatični. Osjećate znake života koji se vraćaju u vaš ljubavni život. Iako to još nije parada ljubavi i naklonosti, osjećate da će sve to na duge staze uspjeti. I hoće. Previše ste radili da biste se nečega odrekli. Držite se i težite uspjehu.

Škorpija

3 znaka na koja će najviše uticati ova sedmica
Upravo ćete proći kroz nešto što biste mogli nazvati samo rezultatima svojih napora. Ova sedmica je teška, jer ste tražili mnogo. Ulažete toliko intenziteta i truda da je skoro teško vidjeti toliko energije koja se manifestuje na način na koji će se vidjeti.

Šokirani ste ovom sedmicom i njenim nevjerovatnim transformativnim moćima. Ona vam daje predstavu o tome koliko ste moćni kao ljudsko biće. Ovo je vaš element, Škorpije. Pritisak je prisutan. Ali, sviđa vam se.

Izvor: Telegraf

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO