back to top

3 ZNAKA HOROSKOPA NAPOKON JASNO VIDE SVOG PARTNERA 24. OKTOBRA Da li je osoba u koju ste se zaljubili dobra za vas?

Svi se možemo složiti da je taj opojni osjećaj zaljubljivanja neodoljiv i ponekad mijenja život. Pošto nas čari druge osobe toliko zanesu, osjećamo da su oni nepogrešivi i savršeni za nas. U svojim mislima stvaramo ideal o njima, onaj koji lako može da se razveje čim počnemo ovu da osobu vidimo kao pravo ljudsko biće.

24. oktobra 2023. nestaće sjaj koji dolazi sa ludom ljubavlju – vidjećemo naše romantične partnere kao ljudska bića, možda po prvi put. Tokom tranzita, Sunce u trigonu sa Saturnom, tri horoskopska znaka će preispitati svoju odnose. Ovo će biti trenutak odluke – da li nastavljaju dalje sa tom osobom ili bez nje!

Tri horoskopska znaka koja preispituju svoje odnose 24. oktobra 2023. godine!

BIK

Sunčev trigon sa Saturnom otvara vam oči za istinu o tome šta će biti vaš sljedeći korak kada je u pitanju osoba u koju ste se nedavno zaljubili. Sada možete vidjeti od čega je ta osoba zaista napravljena. To ne znači da ćete se u potpunosti razočarati, samo da vidite kakva se istina krije ispod idealizacije.
Primijetićete i da je intenzitet vaših osjećanja prema ovoj osobi slabiji – ovo može biti malo i do vas jer ste ste ih stavili na pijedestal, a te standarde niko ne može da ispuni. S druge strane, ovaj poziv za buđenje može biti upravo ono što vam je trebalo, jer je važno da se suočite sa realnošću kako biste doneli odluku o sljedećem koraku u vezi.
Možda ćete poželjeti da vam ova osoba ostane u blizini ali nije neko kome želite u potpunosti da se posvetite. Vjerujte svojoj intuiciji!

BLIZANCI

Nema ništa lepše od zanosnog osjećaja zaljubljenosti kada ste spremni da idete do kraja sveta za svog partnera. Pravi ste romantičari kada je ljubav u pitanju – ništa ne zaustavlja vašu viziju. I tako je i sada ali današnji dan stavlja tačku na to.
Tokom tranzita Sunca u trigonu sa Saturnom, videćete da ova osoba definitivno nije onakva kakva ste mislili da jeste. Ovo saznanje je za vas bolno – toliko bolno da odbijate da ga prihvatite. Na sreću, današnji tranzit vam neće dozvoliti da se više zavaravate – suočićete se sa istinom: ova osoba nije osoba kakvu ste želeli za sebe. U stvari, počinjete da mislite da možda uopšte nije dobra za vas.
Međutim, vi ste neko ko sluša svoj osjećaj, a vaša intuicija vam govori da se povučete i razmislite. Razmišljate o osobi sa kojom ste jer shvatate da ste je prerano stavili na pijedestal i da ta osoba nije tu da živi vaš san umjesto vas.

STRIJELAC

Taman na vrijeme. Možda ste videli da ovo dolazi, jer ste rano uhvatili određene obrasce, ali ste zažmurili na jedno oko da biste se osJećali dobro zbog izbora koji ste napravili. Taj izbor je bio da se povežete sa nekim ko je u to vrijeme izgledao kao ostvarenje sna. Ova osoba je imala sve što ste ikada željeli u romantičnom partneru. Ipak, samo ste pretpostavili da je ova osoba savršena – 24. oktobra 2023. shvatićete ste da je savršenstvo samo iluzija.
Iako nećete skakati gore-dole od radosti zbog ideje da sada znate da ne možete dalje sa ovom osobom, srećni ste što ste na vreme stali. Projektovali ste ljepotu i sjaj na osobu u koju ste se zaljubili. Ta ljepota je ipak bila samo vaša sopstvena – projektovali ste svoju blistavost na nekog drugog.
Istina je očigledna i vi ste spremni da je prihvatite. Idealizovali ste osobu u koju ste se ludo zaljubili, samo da biste saznali da je istina potpuno drugačija. Preuzimate odgovornost za svoja osjećanja, ali ih i slušate.

3 ZNAKA HOROSKOPA NAPOKON JASNO VIDE SVOG PARTNERA 24. OKTOBRA Da li je osoba u koju ste se zaljubili dobra za vas? Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO