back to top

Učenici iz Superznalac Grude opet briljirali na Olimpijadi

Treća po redu međunarodna Olimpijada Superznalac održana je u subotu u Splitu na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Više od 300 djece iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Izraela, Austrije, Njemačke i Švicarske natjecalo se u različitim kategorijama.

Škola Superznalac iz Gruda ponovno se istakla osvojivši 9 medalja – 3 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane.

Matej Barić bio je najbolji u kategorijama abakus i Rubikova kocka, dok je Jozo Zadro pobijedio u mentalnom računanju dvoznamenkastih brojeva.

Matej Kondža osvojio je tri medalje, a srebro je osvojio za Rubikovu kocku.

Iva Marić i Marija Žulj su osvojile srebrne medalje, dok je Ana Žulj bila brončana u kategoriji direktnog mentalnog računanja.

Najmlađi polaznici također su postigli značajne uspjehe u svojim kategorijama.

Učiteljica Marija ističe da je uspjeh rezultat kontinuiranog rada te da djeca mogu biti ponos svojim roditeljima i Grudama.

učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi učenici iz superznalac grude opet briljirali na olimpijadi

Post Učenici Superznalac Grude ponovno briljirali na Olimpijadi je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO