back to top

Prijave za Malonogometni turnir “Oluja 95” u Imotskom sa nagradnim fondom od 9 200 eura.

U čast svim poginulim braniteljima 4. gardijske brigade i svim poginulima u Domovinskom ratu, Udruga veterana 4. gardijske brigade organizira humanitarni malonogometni turnir.

Turnir pod nazivom Malonogometni turnir “Oluja 95” održava se u naselju Bage u Imotskom, na sportskom centru hrvatskih vitezova.

Prijave ekipa traju do 18. srpnja, a izvlačenje parova je 20. srpnja u 20 sati. Očekuje vas bogati nagradni fond i svakodnevne tombole, s nagradama od 5000 eura za prvo mjesto, 3000 eura za drugo mjesto, 1000 eura za treće mjesto i 200 eura za četvrto mjesto. Kotizacija po ekipi iznosi 80 eura, s maksimalno 10 igrača po ekipi. Turnir počinje 22. srpnja u 20 sati prema rasporedu izvlačenja. Prijave na broj mobitela 091 400 50 84.

Ovaj humanitarni malonogometni turnir ima za cilj prikupljanje sredstava za one kojima je potrebno, kao i očuvanje sjećanja na žrtve Domovinskog rata.

“Da ne zaboravimo žrtvu pripadnika 4. gardijske brigade i svih branitelja Domovinskog rata, Udruga je organizirala ovaj turnir kako bismo odali počast hrabrim ljudima koji su dali svoje živote za neovisnost Lijepe Naše. Njihova imena trebaju biti trajno upisana u povijest hrvatske države”, priopćeno je.

Više informacija o turniru možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

Post Prijave na Malonogometni turnir „Oluja 95“ u Imotskom s nagradnim fondom od 9 200 eura je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO