back to top

ZANIMLJIVA IDEJA: Kozje mlijeko direktno na vaša vrata

Neki proizvodi tek tako „prolaze“ pored nas, a izrazito su korisni i zdravi. Jedan od takvih je kozje mlijeko. Navika korištenja kravljeg mlijeka potisnula je svako drugo mlijeko u drugi plan.
Kozje mlijeko se koristi kao lijek za bronhitis, srčane bolesti, suzbijanje alergija, jačanje pluća i dišnog sustava, te bolesti žuči i žučnih kamenaca. Ima nisku razinu alergena te je vrlo lako probavljivo. Više detalja o ljekovitosti kozjeg mlijeka možete pročitati ovdje: Kozje mlijeko – jedna od najzdravijih namirnica
U našoj foto patroli naišli smo ovih dana na zanimljivu i novu ideju. U jednoj popodnevnoj šetnji zatekli smo Krunoslava Andričića na Orašcu u dolini Dubo kako vodi stado koza i ovaca na ispašu. Dubo je zanimljiva dolina skrivena između obronaka Vrana i Ljubuše.
Nekada davno smo pisali o ovom mladom čovjeku koji se bori ostati na svome i biti svoj gazda. Ustrajao je i tako će zasigurno nastaviti, jer mu je sada dodatna potpora njegova supruga Andrea, po roditeljima Ljubušanka, koja je Zagreb zamijenila Orašcom u Rami i obroncima Vrana. Nije joj samo dosadila gradska vreva nego je privukla ljubav i to ona „Ljubav na selu“. Krunoslav i Andrea sreli su se slučajno. Ona u izletničkom i planinarskom pohodu preko Vrana do Rame, a on u poljoprivrednim radovima s traktorom. I eto ga, ljubav na prvi pogled. Iako obrazovana za odgajateljicu djece, svoj poziv je zamijenila za odgojiteljicu jarića i janjadi. Krunoslav zna u šali reći kako mu je bavljenje poljoprivredom dovelo životnu suputnicu.
zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata
Njihova ljubav se nastavila uzgojem stada koza i ovaca. No, oni ne žele stati samo na uzgoju za prodaju jarića i janjaca. Rade na ideji da kozje mlijeko dostavljaju na kućnu adresu.
„Dnevno umuzemo više od 30 litara kozjeg mlijeka. Ovo mlijeko je posebno zdravo. Željeli bismo ponuditi ljudima da im prema dogovoru dostavljamo to mlijeko na kućnu adresu. Naravno, sve bi ovisilo o broju naručitelja pa bismo dogovarali način i vrijeme dostave”, kazao je Krunoslav za Ramski Vjesnik.
zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata
Osim ljekovitih svojstava koje kozje mlijeko ima samo po sebi, trava i grmlje koje koze brste i pasu uz obronke Vrana daju dodatne ljekovite sadržaje.
Optimistična ideja ove obitelji budi nadu kako će svaki rad dobiti svoje plodove. Uspjeh se gradi ako je začinjen ljubavlju prema svojoj obitelji, svome kraju i radu.
„Kozje mlijeko bismo mogli dostavljati u razdoblju od 15.06. do 15.10.. Ako bi bilo pravog interesa za drugo bismo već planirali i dogovarali s našim kupcima”, kazao je Krunoslav.
Za sve kojima treba ovo ljekovito mlijeko ili koji ga jednostavno žele probati mogu se javiti na broj telefona +387 63 278 802 i predbilježiti se za kupovinu i dobiti sve potrebne informacije.
zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata zanimljiva ideja: kozje mlijeko direktno na vaša vrata Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO