back to top

JAVNI PRIJEVOZ: Završena još jedna uspješna školska godina prevoza učenika na području Općine Prozor-Rama

Pred nekoliko dana, 12. lipnja 2024. godine, završena je nastava za učenike u školskoj godini 2023./2024. Većini učenika je bila uspješna. Također je okončana i jedna školska godina za JP „Javni prijevoz“ d.o.o., koje je prevozilo učenike osnovnih škola na području općine Prozor-Rama i učenike Srednje škole Prozor.

Društvo „Javni prijevoz“ d.o.o. Prozor-Rama je u prethodnoj školskoj godini bilo nadležno za prijevoz u našoj općini, u suradnji s ostalim prijevoznicima s područja. Usluga prijevoza učenika je bila uspješno realizirana i organizirana na kvalitetan način, s obzirom da se radi o velikom teritorijalno raspoređenom području koje je adekvatno pokriveno prijevozom.

„Javni prijevoz d.o.o. je u školskoj godini 2023./2024. obavljao prijevoz na osam različitih ruta za učenike osnovnih škola, te gotovo u potpunosti za učenike srednje škole Prozor. Na taj način je dnevno prevozio oko 400 učenika, pružajući maksimalnu pomoć kako učenicima tako i prilagodbom satnica prema potrebama škola.

Kroz godine suradnje, razvili smo kvalitetnu suradnju sa svim školama na području općine te se svake godine trudimo podizati razinu usluge i kvalitete. To pokazujemo redovnim ulaganjem u održavanje voznog parka i njegovo proširenje. Cilj nam je dugoročno održati visoku kvalitetu usluge u svim aspektima prijevoza, s posebnim naglaskom na prijevoz naših učenika.

Želimo učenicima i nastavnom osoblju ugodan odmor dok nastavljamo s ostalim prijevoznim poslovima i pripremama za novu školsku godinu,“ – rekli su iz „Javnog prijevoza“ d.o.o. Prozor-Rama.

Vrijedi napomenuti da je općina Prozor-Rama prva osigurala besplatan prijevoz za sve učenike osnovnih škola i za učenike srednje škole Prozor. Također, u suradnji s JP „Javni prijevoz“ d.o.o., omogućen je besplatan prijevoz za sve građane.

javni prijevoz: završena još jedna uspješna školska godina prevoza učenika na području općine prozor-rama javni prijevoz: završena još jedna uspješna školska godina prevoza učenika na području općine prozor-rama javni prijevoz: završena još jedna uspješna školska godina prevoza učenika na području općine prozor-rama

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!


Izvor: ( ramski-vjesnik.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO