back to top

Vrlo dobri nastupi kadeta ŠK Brotnjo na kadetskom prvenstvu Šahovskog saveza Herceg-Bosne

22. kadetsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne za 2024 godinu (grupe do 8, 10, 12, 14, 16 i 18 godina), te 24. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne (do 20 godina) u muškoj i ženskoj konkurenciji, održana su od 26.04. do 28.04. 2024. godine u hotelu “Zenit” u Neumu.

Organizator turnira bio je Šahovski savez HB, a domaćin, već tradicionalno ,hotel “Zenit”.

Pobjednici po kategorijama su osvojili titulu prvaka Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a tri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama stekli su pravo nastupa na kadetskom, odnosno juniorskom prvenstvu ŠU BiH.

Čak petero članova ŠK Brotnjo svojim su odličnim rezultatima stekli pravo nastupa na 24. kadetskom i juniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine koje će se održati u Sarajevu u periodu od 23. do 26. svibnja 2024 godine.

To su : Ana Ostojić, Mihaela Buntić, Ivan Ćorić – osvojili titulu prvaka Šahovskog saveza Herceg Bosne u svojim kategorijama, Ivan Anđelo Jerković (2. mjesto) i Luka Bevanda (3. mjesto).

Za ŠK Brotnjo još su nastupili : Marko Grbavac, Ante Rotim i Stipe Čuvalo.

Paralelno sa obavezama u svojim kategorijama, Ana Ostojić i Mihaela Buntić osvojile su 17. KUP natjecanje za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne. Direktor hotela „Zenit“ gosp. Ivan Lakić uručio je pobjednicima pokal i priznanja.

Čestitamo svim pobjednicima, kao i njihovim roditeljima te trenerima i cijelom Šahovskom klubu Brotnjo koji već dugi niz godina ispisuje jednu lijepu šahovsku priču u svom okruženju.

The post Vrlo dobri nastupi kadeta ŠK Brotnjo na kadetskom prvenstvu Šahovskog saveza Herceg-Bosne appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO