back to top

VIDEO | Neum spreman za rekordnu turističku sezonu!

Neum, jedini hercegovački gradić na moru, spreman je za početak pune ljetne sezone. Predsezonu obilježen je iznad očekivanja, dok je kalendarsko ljeto već na vrhu, a klimatološko već počelo. Na ulicama i plažama nema velike gužve, što mnogi gosti ocjenjuju kao idealno, piše RTV HB.

Sezona je već u punom jeku, a službeno svečano otvaranje ljeta u Neumu zakazano je za 22. lipnja. Lokalni stanovnici i njihovi gosti moći će uživati u bogatom zabavno-glazbenom programu na više lokacija. Organizatori se nadaju da će turistička zajednica dodatno poboljšati povezivanje i promociju Neuma kao atraktivne destinacije.

Trenutno se oslanjaju na županijsku turističku zajednicu koja bilježi povećan interes za kuće za odmor. Unatoč maloj površini užeg središta Neuma, razvoj ovog trenda mogao bi se proširiti na zaleđe općine, što se vidi kao ključni smjer budućeg razvoja, posebno uz novu cestovnu infrastrukturu koja povezuje regiju.

Očekivanja za ostatak godine također su pozitivna, a Neumljani se nadaju nastavku uspješne turističke sezone koja će privući još više posjetitelja i podržati lokalno gospodarstvo.

Objava VIDEO | Neum očekuje rekordnu sezonu! prvi puta se pojavila na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO