back to top

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LJETO 2024. GODINE: Strasti će plamtjeti u junu i julu, a u avgustu će se odnos fortuna promijeniti

Ljubavni horoskop za jun 2024. godine najavljuje promjene koje će donijeti naredna tri mjeseca, prema astrolozima.

Jupiter u Blizancima dominira ljubavnim horoskopom, unoseći radost kod svakog znaka. Važan događaj će se dogoditi između 4. i 28. avgusta – retrogradni Merkur u Djevici i Lavu, koji donosi mnogo lekcija.

Da biste saznali šta vas čeka u junu, julu i avgustu, pogledajte svoj horoskopski znak!

OVAN

Ljeto 2024. nosi strast u ljubavni život. Bićete puni želja i ljubavno polje će procvjetati. Očekujte strastvene trenutke sa partnerom, što će ojačati vezu. Važno je otvorena komunikacija u avgustu, tako da ne zaboravite izražavati svoje misli. Ako ste slobodni, čekaju vas zanimljivi susreti i romantične avanture. Dozvolite sebi da istražujete i uživate u novim vezama!

BIK

Komunikacija će igrati važnu ulogu u jačanju veze. Tokom ljeta, važno je razjasniti prošle situacije sa partnerom. Ovo je povoljan period za napredovanje u vezi poput vjeridbe ili ponude za brak. Za one koji su sami, ljeto donosi nekoliko avantura, a možda se jedna od njih pretvori u romantičnu priču za pamćenje. Budite otvoreni za nove stvari, preporučuje horoskop.

BLIZANCI

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. podsjeća na povoljan period za lični razvoj. Pravo je vrijeme za izražavanje kreativnosti i otvaranje za nove veze. Dobit ćete nove prijatelje, možda preko partnera. Vaša veza će biti prosperitetna tokom juna, kada će biti važne odluke. Za one bez veze, očekuje ih upoznavanje novih ljudi. Možda će putovanje donijeti posebnu osobu ili proširiti društveni krug novim prijateljima.

RAK

Ljeto će biti posvećeno porodičnim odnosima i domu. Imat ćete želju za dubljim povezivanjem sa partnerom i provođenjem kvalitetnog vremena sa voljenima. Iskoristite ovu energiju za promjene u domu. Za one slobodne, otvoren je period za upoznavanja i nova iskustva. Strpljenje je ključno jer strastvena ljubav može biti bliže nego što mislite.

LAV

Vaša harizma će privlačiti druge kao magnet! Očekujte da se partner ponovo zaljubi, a veza postane strastvena i ispunjena radosti. Neki izazovi dolaze u avgustu tokom retrogradnog Merkura, ali uz čvrstu osnovu, možete ih prevazići. Otvorite se za nove mogućnosti i prihvatite ljubav izvan vaše zone komfora!

VAGA

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. otkriva nove stvari o partneru. Sljedeća tri mjeseca donose mogućnost ponovnog zaljubljivanja. Slijede vas romantični trenuci i sreća. Za one bez veze, ljeto donosi mogućnost novih poznanstava. Važno je pažljivo birati, savjetuje horoskop, te ne žuriti sa novom vezom.

ŠKORPIJA

Zvijezde su na vašoj strani kad je ljubav u pitanju. Doživjet ćete nezaboravne trenutke. Budite otvoreni za razgovore i ne bojte se pokazati ranjivost. Rasprave u julu mogu biti odlučujuće za budućnost. Ako ste bez partnera, avgust je povoljan za susret sa potencijalnom ljubavi. Obratite pažnju na prijateljevog bliskog poznanika, možda je vaša srodna duša.

STRIJELAC

Bićete puni energije i želje za avanturom tokom ljeta. Zvijezde podržavaju putovanja, pa je idealno da idete na odmor sa partnerom. To je prilika da veza ojača i postanete sigurni u osjećanja. Za one bez partnera, ljeto donosi strast i iznenađenja. Imaćete priliku za avanture i ljubavne priče, a možda se na kraju ljeta ponovo povežete sa nekim iz prošlosti.

JARAC

Ljeto je posvećeno karijeri i ciljevima. Važno je da pokažete partneru pažnju i provedete kvalitetno vrijeme zajedno. Rasprave su moguće, posebno u avgustu kad je Merkur retrogradan. Ne plašite se izražavanja svojih misli. Za one bez veze, moguće je upoznavanje osobe koja će vas impresionirati, ali budite spremni na donošenje odluka. Slušajte svoju intuiciju.

VODOLIJA

Ovo je vrijeme za isprobavanje novih stvari i istraživanje emocija sa partnerom. Budite inovativni i hrabri u odlukama. Za one bez veze, jun i avgust su povoljni za susrete i rješavanje problema iz prošlosti. Imat ćete mogućnost da birate.

RIBE

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. donosi stabilnost! Mjesec jul je posvećen sanjarstvu i introspekciji. Ovo je prilika da se još dublje povežete sa partnerom. Za one bez veze, nema većih promjena, ali to može biti dobrodošlo. Uživajte u stabilnosti koju vam ljeto donosi, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

Članak VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LJETO 2024. GODINE U junu i julu sve puca od strasti, a od avgusta „ko preživi, pričaće“ prvo se pojavio na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO