back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUN: Ovnu nadahnuti za kreativne ideje, Blizancima potrebna hrabrost

OVAN

POSLOVNI sektor: Inspirisan si kreativnim idejama i predlažeš korisna rješenja saradnicima. Važno ti je da se tvoje ideje uklope u zajedničke standarde i interese.
LJUBAV: Djeluješ spremno za nove emotivne izazove, a partner s oduševljenjem prihvata tvoj podsticaj.
ZDRAVLJE: Osećaš se dobro.

BIK

POSLOVNI sektor: Imaš loš predosjećaj u procjeni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava s jednom osobom postaje neizbježna za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV: Ako imaš osjećaj da se nešto dešava mimo tvog znanja ili da partner koristi lažne izgovore, ne žuri s zaključcima. Sačekaj da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

BLIZANCI

POSLOVNI sektor: Treba ti hrabrost u susretu s kolegama. Dozvoli sebi da pokažeš određenu dozu samopouzdanja kako bi ostavio/la pozitivan utisak na saradnike.
LJUBAV: Iskreno izrazi svoja osjećanja prema partneru. Potrudi se da uskladiš zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan za zajedničke aktivnosti.
ZDRAVLJE: Uzimaj vitamine.

RAK

POSLOVNI sektor: Neko kritikuje tvoj rad i pokušava da te prikaže u negativnom svjetlu pred saradnicima. Pažljivo analiziraj svoje kolege i njihove reakcije.
LJUBAV: Izbjegavaj euforično raspoloženje s partnerom. Na taj način možeš stvoriti sumnju u svoje namjere.
ZDRAVLJE: Osećaš se dobro.

LAV

POSLOVNI sektor: Nečije riječi djeluju provokativno, ali važno je da kontroliraš svoja osjećanja. Važno je da se distanciraš od situacija ili saradnika koji utiču negativno na tvoju psihičku ravnotežu.
LJUBAV: U stvarnosti uvijek postoji i ružna strana. Ne očekuj da će se problemi sami riješiti. Preuzmi inicijativu.
ZDRAVLJE: Šetaj više.

DJEVICA

POSLOVNI sektor: Ne opterećuj se komentarima ili propuštenim prilikama. Trenutni gubitak može biti podsticaj da ostvariš svoje ciljeve i naučiš nešto novo o poslovnom ponašanju.
LJUBAV: Tvoj partner precizno zna šta želi. Bliska osoba ne dozvoljava da izmišljaš izgovore za odgađanje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Napetost.

VAGA

POSLOVNI sektor: Ulažeš veliku energiju u posao, ali ne uspijevaš ostvariti sve ciljeve. Neko drugi se pripisuje zasluge i ignoriše tvoj doprinos. Ipak, ostani dosljedan svojim ciljevima i poštuj osnovna pravila.
LJUBAV: Obrati se prijateljima. Važno je da budeš u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o tvojim osjećajima i nastoji ti ugoditi.
ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

ŠKORPIJA

POSLOVNI sektor: Posveti pažnju novim informacijama i prihvati tuđu ideju. Poslovni susreti idu dobro i donose uspjeh koji motiviše i tvoje kolege.
LJUBAV: Usmjeri svoje pozitivne misli prema partneru. Jaka emocionalna povezanost vraća te voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Osećaš se dobro.

STRIJELAC

POSLOVNI sektor: Nesporazumi s kolegama uglavnom dolaze od različitih ciljeva i prioriteta. Svako želi postići bolju poziciju za poslovni prestiž.
LJUBAV: Djeluješ previše izbirljivo ili ćudljivo s partnerom, ali na kraju ne dobiješ ono što želiš. Razmisli o svojim postupcima.
ZDRAVLJE: Spavaj više.

JARAC

POSLOVNI sektor: Nemoj brzati s izjavama, pogotovo ako te netko gura prema prekoračenju poslovnih ovlaštenja.
LJUBAV: Bolje je zadržati ono što već imaš nego se zavlačiti prema intrigantnoj osobi. Neki ne ispunjavaju tvoje kriterijume.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA

POSLOVNI sektor: Imaš dobre poslovne ideje, ali neki saradnici se ne slažu s tobom. Danas se povuci i nemoj ništa predlagati, bit će i boljih dana za to.
LJUBAV: Ne dopusti da te netko emocionalno zavara. Potrebni su ti bolji kriterijumi za odabir društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmisli koga ćeš pozvati.
ZDRAVLJE: Preosjetljiv si.

RIBE

POSLOVNI sektor: Ne sumnjaj u naklonost provjerenih saradnika, posebno osobe s kojima dijeliš poslovne i privatne interese.
LJUBAV: Neko ti šalje ljubavnu poruku i iskreno izražava svoje osjećaje.
ZDRAVLJE: Osećaš se dobro.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUN Ovan nadahnut za kreativne ideje, Blizancima potrebna hrabrost Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO