back to top

Treći “Summer Cup” za košarkašice u Neumu: Spektakl na sportskom terenu i trijumf ŽKK Sea Stars

Škola košarke Neum bila je domaćin trećeg “Summer Cupa” za košarkašice ovog ljeta. Turnir je održan 19. i 20. lipnja, okupivši ekipe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, uključujući Školu košarke Neum, ŽKK Posušje, ŽKK Brotnjo Čitluk, ŽKK Ragusa Dubrovnik i ŽKK Sea Stars Tivat. Ovaj sportski događaj nije samo pružio priliku mladim sportašicama da pokažu svoje vještine, već je bio i prilika za promicanje sporta u lokalnoj zajednici.

Rezultati završnog dana

Završne utakmice odigrane su danas i odredile konačan poredak na turniru. ŽKK Brotnjo Čitluk je dominirao protiv ŽKK Posušje 2 u borbi za 5. mjesto s rezultatom 40:16. ŽKK Posušje je zauzelo treće mjesto pobjedom nad ŽKK Ragusa Dubrovnik rezultatom 20:0.

U finalu, ŽKK Sea Stars iz Tivta nadigrao je domaću ekipu Škole košarke Neum rezultatom 38:18, osvojivši prvo mjesto na turniru.

Konačan poredak

Nakon uzbudljivih utakmica, konačan poredak na trećem “Summer Cupu” izgleda ovako:

  1. ŽKK Sea Stars
  2. Škola košarke Neum
  3. ŽKK Posušje
  4. ŽKK Ragusa Dubrovnik
  5. ŽKK Brotnjo Čitluk
  6. ŽKK Posušje 2

Zahvala organizatora i planovi za budućnost

Organizatori turnira, Škola košarke Neum, zahvaljuju Općini Neum i svim timovima koji su sudjelovali na turniru. Njihova podrška i sudjelovanje doprinijeli su uspjehu ovog događaja.

“Ovaj turnir pokazao je moć sporta u povezivanju ljudi i promicanju zdravih navika. Nadamo se da će sljedeće godine ‘Summer Cup’ biti još veći i da ćemo ugostiti još više ekipa,” istaknuli su organizatori.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO