back to top

Tomislavgrad: Osobe koje su teže ozlijeđene u prometnim nesrećama

Dana, 12.6. 2024. godine u 11,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M 6.1. Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, s većom materijalnom štetom i jedno teže ozlijeđenom osobom u kojoj su sudjelovali: J. D. (2004) iz Tomislavgrada, upravljajući m/v marke “VW Golf” registarskih oznaka A 25 M 027 i M. P. (1966) iz Varšave, Poljska, upravljajući motociklom marke “Harley Davidson” registarskih oznaka WY 137 G.

Vozač motocikla je zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći prevezen vozilom HMP DZ Tomislavgrad u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC “Firule” u Splitu, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu prometne nezgode obavili su djelatnici PU Tomislavgrad.

Također, dana, 12.6. 2024. godine u 13,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu Tomislavgrad – Prisoje u mjestu Podgaj, Tomislavgrad, u kojoj je N.H. (1993) iz Tomislavgrada upravljajući m/v “Opel Astra” reg. oznaka 031 K 541, u jednom momentu izgubila nadzor nad vozilom te sletjela s kolnika, pri čemu je zadobila teže tjelesne ozljede a kao suvozač u vozilu se nalazila S.H. (1960) iz Tomislavgrada, koja je također zadobila teže tjelesne ozljede. Navedene su vozilom HMP DZ Tomislavgrad prevezene u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

MUP HBŽ-a

Objava Tomislavgrad: Teže ozlijeđene osobe u prometnim nesrećama pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO