back to top

Prvo mjesto za Neumljanina Ivana Radojevića u inženjerskim rješenjima na STEM GAMES-u u Umagu

STEM Games okuplja veliki broj fakulteta iz područja znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike (STEM) te se natječu u raznim disciplinama poput matematike, fizike, računarstva, elektrotehnike, biologije, kemije i inženjeringa. Ove godine na natjecanju sudjelovalo je 23 fakulteta. STEM Games se ističe multidisciplinarnošću i interaktivnim pristupom učenju i timskom radu.

Tim Neumljanina Ivana Radojevića, Emira Agovića, Farisa Dautovića i Tarika Mujkića sa Univerziteta u Sarajevu osvojio je prvo mjesto u disciplini Engineering Arena, na natjecanju gdje se rješavaju stvarni inženjerski problemi. Ovogodišnja tema je bila reciklaža elektroničkog otpada korištenjem mehaničkih postupaka. S Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru stigla je čestitka za uspjeh ovog tima, istakavši kreativnost, timski rad i inovativnost kao ključne elemente.

Neumljanin Ivanu Radojeviću želimo puno sreće u daljnjim natjecanjima i poslovnim uspjesima!

“Ponosni smo što imamo Ivana za našeg kolegu i studenta, poručili su s Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru.

Objava Neumljaninu Ivanu Radojeviću prvo mjesto iz inženjerskih rješenja na STEM GAMES-u u Umagu pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO