back to top

Potpisivanje ugovora vrijednog tri milijuna maraka za postavljanje najsavremenijeg hibridnog travnjaka na Mokrom Docu

Općina Posušje i HŠK Posušje potpisali su ugovor sa Nogometnim savezom BiH o sufinanciranju nabavke i postavljanja hibridnog travnjaka na glavnom terenu sportskog kompleksa Mokri Dolac.

Ovaj najsuvremeniji hibridni travnjak koji će krasiti stadion posuškog prvoligaša podići će uvjete treniranja i održavanja nogometnih ogleda na viši nivo.

“Važnost ovog infrastrukturnog projekta za Posušje je neupitna. Nadamo se da će promjena travnjaka biti završena na vrijeme kako bi novi travnjak bio spreman za početak sezone. Zahvaljujem svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta”, izjavio je načelnik Ante Begić.

Nakon 28 godina, ovo je prva izmjena travnate podloge na stadionu koja će obuhvatiti površinu od 103×68 metara, a očekivani završetak radova je za tri mjeseca.

Ugradnja hibridnog travnjaka vrijedna je nešto više od tri milijuna maraka, od čega općina Posušje, uz podršku Vlade ŽZH, sufinancira iznos od 549.197,06 KM.

Ovog vikenda nogometaši HŠK Posušje će odigrati posljednju utakmicu na trenutnom travnjaku Mokri Dolac protiv Zvijezde u 17:00 sati.

Svim igračima želimo puno sreće u posljednjem meču ove sezone.

Svi na Mokri Dolac!

Objava Potpisan ugovor vrijedan tri milijuna maraka: Na Mokrom Docu se postavlja najsuvremeniji hibridni travnjak pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO