back to top

NAJAVA: Turnir u malom nogometu u MZ Hutovo

Nakon uspješnih nastupa svojih stanovnika i njihovih potomaka na malonogometnim terenima, Hutovo je odlučilo da je vrijeme za korak dalje.

Po prvi puta će se održati malonogometni turnir „Hutovo Kup“, i to u samom Hutovu, pred blagdan sv. Ivana koji je zaštitnik ovog mjesta.

Ovo selo kraj Neuma ima bogatu historiju i tradiciju koju njeguju i novi naraštaji, te se svake godine održavaju Ivanjski krijesovi, različite proslave i godišnjice. Organizatori se nadaju da će i ovaj sportski događaj postati prepoznatljiv dio Hutova i Hutovaca.

Ova ideja potiče od nekoliko mladih entuzijasta iz Hutova, koji su zamislili „Hutovo Kup“ kao malonogometni turnir ekipa iz mjesne zajednice Hutovo. U ovom turniru će sudjelovati ekipe Zelenikovac, Dobri Do, Glumina, Previš, Prapratnica i Hutovo. Turnir će se održati 23. lipnja,  od 15 sati, a pobjednik će osvojiti pehar koji će se tradicionalno prenositi s generacije na generaciju.

Uvjet za sudjelovanje na turniru je da igraju samo stanovnici ili potomci stanovnika mjesne zajednice Hutova, ali svi ljubitelji nogometa i druženja su dobrodošli da prisustvuju.

Organizatori ističu da je cilj ovog događaja okupljanje i zajedništvo u rodnom mjestu, te su već primijetili veliki interes za događaj i nadaju se velikom broju posjetilaca na samom turniru.

Objava NAJAVA: Malonogometni turnir mjesne zajednice Hutovo prvi put se pojavila na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO