back to top

Mladi Neumljanin Nedjeljko Jurković: Najbolji strijelac Prve Herceg-Bosanske Lige

Neumski mladi sportista Nedjeljko Jurković Neno ostvario je izuzetan uspjeh u sezoni 2023/24, postajući najbolji strijelac 1. Hrvatske rukometne lige (1. HRL). Sa 142 postignuta pogotka u 21 utakmici, Jurković je imao prosjek od 6.72 golova po utakmici, što ga svrstava među najbolje rukometaše lige.

U dresu RK Rovinj, Nedjeljko je demonstrirao svoju izvanrednu vještinu i posvećenost, doprinoseći značajno uspjehu svoje ekipe. RK Rovinj je završio sezonu na 4. mjestu, što je veliki uspjeh za klub i potvrda Jurkovićevog značajnog doprinosa.

Neumski Nedjeljko Jurković novo pojačanje RK Rovinj

Ovaj uspjeh donosi ponos Neumu i RK Rovinju, ističući talentiranog sportistu kao primjer truda, rada i posvećenosti sportu koji može inspirirati mnoge mlade sportiste koji tek započinju svoje karijere.

Nedjeljko je već prepoznat kao ključni igrač za buduće uspjehe svog kluba, a njegovi dosadašnji rezultati obećavaju daljnje impresivne nastupe u budućnosti. Njegova sportska priča je tek počela, a svi s nestrpljenjem očekujemo nove uspjehe ovog talentiranog Neumljanina.

Objava Mladi Neumljanin Nedjeljko Jurković: Najbolji strijelac 1. HRL prvi put se pojavila na stranici Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO