back to top

FOTOGRAFIJE: Konferencija “Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini”

Federalno ministarstvo zdravstva i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske uz podršku Vlade Švicarske i u suradnji sa Institutom za populaciju i razvoj (IPD), započeli su projekt „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“ u 25 jedinica lokalne samouprave diljem Bosne i Hercegovine.

Prva konferencija „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini održana je 27.i 28.svibnja u Banja Luci i okupila je gradonačelnike, načelnike općina i ravnatelje zdravstvenih ustanova s područja Federacije BiH, Republike Srpske i Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.

U sklopu konferencije upriličeno je i svečano potpisivanje Memoranduma o suradnji i partnerstvu u okviru projekta „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“.

fotografije: konferencija "zdrave zajednice u bosni i hercegovini"

Na konferencija koja je pružila pregled projektnih ciljeva i planiranih aktivnosti za njihovo realiziranje kao i razmjeni dobre prakse u promociji zdravih zajednica sudjelovala je i v.d.ravnatelja Doma zdravlja Tomislavgrad Ivanka Živković, dr.med. obajva je Doma zdravlja Tomislavgrad.

URED RAVNATELJA

Dana 29. svibnja, 2024. Služba za obiteljsku medicinu – TIM1 neće raditi u drugoj smjeni.

Uprava

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO