back to top

FOTOGRAFIJA: Prvi Hutovo kup oduševio sve posjetitelje, pobjedu odnijela ekipa Zelenikovac

U nedjelju, 23. lipnja, u Hutovu je održan malonogometni turnir mjesne zajednice Hutovo gdje su se snage odmjerile ekipe Hutovo 1, Hutovo 2, Hurovo 3, Previš, Zelenikovac, Prapratnica, Dobro Do i Glumina.

Početak utakmica i bogatog programa bio je u 15 sati. Organizatori su se potrudili osigurati sadržaj za sve članove obitelji, od najmlađih do najstarijih, kako bi se okupili i uživali u druženju.

Napuhanci za najmlađe

Za najmlađe posjetitelje su bile organizirane zabave na napuhanicima uz sigurnosni nadzor, dok su roditelji uživali u turniru.

Gastronomska ponuda

Svoj dolazak posjetitelji su mogli obogatiti jelima s roštilja i bogatom ponudom pića. Ožujsko pivo, sponzor događaja, bilo je pravi odabir za rashlađenje.

Nogometni spektakl

Nakon napetih utakmica koje su obilovale spektakularnim golovima i fer igrom, ekipa Zelenikovac osvojila je prvo mjesto na “Hutovo kupu” pobjedom rezultatom 1-6 protiv ekipe Previš koja je zauzela drugo mjesto. Treće mjesto osvojila je ekipa Hutovo 2 pobjedom rezultatom 1-7 protiv ekipe Hutovo 1.

Za kraj su dodijeljeni pehari pobjednicima uz vatromet, a ekipa Prapratnica je nagrađena za fer igru.

Događaj se nastavio dugo u noć uz glazbenu pratnju domaćih glazbenika Marina i Martina.

Organizatori zadovoljni, događaj premašio očekivanja

Kristijan Raič, idejni pokretač prvog Hutovo kupa, izjavio je da je cilj bio okupljanje svih generacija u Hutovu, pokazavši da je nogomet dobra podloga za druženje. Božidar Butigan, drugi član organizacijskog tima, zaključio je da je događaj premašio očekivanja te se veseli nastavku svake godine.

Pri preuzimanju teksta i fotografija, potrebno je navesti Neum online kao izvor s linkom na članak.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO