back to top

FOTOGRAFIJA: Predstava “Ubu Ovo Ono” izazvala salvu smijeha kod neumskih gledatelja

U Neumu je sinoć izvedena predstava “Kralj Ubu” od strane putujuće kazališne trupe Ovo Ono, koja je privukla izuzetno zanimljivu i interaktivnu publiku. Glumačka ekipa sastavljena od Domagoja Ivankovića, Igora Jurinića, Maruške Aras, Luke Kneza, Tee Harčević i Gorana Vučka / Ivana Simona je svojom izvedbom izazvala smijeh i oduševljenje kod gledatelja. Ova predstava je dio manifestacije Neumsko ljeto 2024, a odigrana je na platou “Poštari” u 21 sat.

Produkcija Akademije dramske umjetnosti, Radio Teatra &TD pod nazivom “Ubu Ovo Ono” donijela je maštovitu i šaljivu predstavu inspiriranu klasikom teatra apsurda. Glumci su svojom interakcijom s publikom i kostimima koji podsjećaju na sajmišnu družinu iz prošlosti stvorili atmosferu igranja s granicama glume. Predstava je istaknula odnose unutar glumačke družine kroz scenske i glazbene performanse.

Gledatelji, kao i prolaznici, su bili potpuno zaintrigirani i očarani razigranošću i originalnošću predstave, te su uživali do samog kraja bez ravnodušnosti.

Više fotografija s predstave možete pogledati u galeriji ispod:

Više informacija o predstavi možete pronaći na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO