FOTOGRAFIJA: Predškolci Dječjeg vrtića Neum posjetili Vitez: Dvodnevni izlet pun druženja i zabave

Djeca iz Dječjeg vrtića Neum provela su nezaboravan vikend u posjeti Vitezu sa svojim vršnjacima iz Dječjeg vrtića Vitez. Dvodnevni izlet obilovao je aktivnostima, smijehom i novim prijateljstvima. Prvog dana, nakon ručka dobrodošlice, djeca su sudjelovala u likovnoj radionici te se potom zabavljala raznim sportskim igrama. Večeri su obilježene proslavom rođendana i kazališnom predstavom, koja je oduševila mališane.

Drugi dan započeo je posjetom svetoj Misi u Vitezu, nakon čega su obišli mjesto stradanja osmero djece u Domovinskom ratu. Put ih je dalje odveo do samostana Guča Gora, gdje su srdačno dočekani od strane fratara. Nakon posjete samostanu, krenuli su put Neuma, kamo su se vratili ispunjeni sjećanjima.

Ravnateljica Marijana Matić izrazila je zadovoljstvo ovim izletom te se nada da će se ovo druženje između djece iz sjevera i juga nastaviti kao tradicija. Roditelji su također bili oduševljeni aktivnostima i putovanjem, ističući važnost zbližavanja s drugim roditeljima i djecom.

Ovaj izlet zasigurno će ostati u lijepom sjećanju svih sudionika, stvarajući nove prijateljske veze među djecom i roditeljima.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO