back to top

Brat Dalića: ‘Ne gledam Zlatkove utakmice, nemam živaca. Jedna stvar u Berlinu me iznenadila…’

Poraz je uzdrmao sve nas, ali i Zlatka! Ipak, Zlatko je smiren i staložen i neće dozvoliti da taj loš dan utječe na njega – izjavio je Miran Dalić.

U rujnu 2022. godine hamburška luka je obilježila svoj 833. rođendan, a zemlja partner ovog događaja bila je Hrvatska. U spomen na iseljenike iz Hrvatske koji su otputovali u Ameriku, podignut je spomenik “Iseljeni Hrvati” u hamburškoj luci.

Prvi spomenik je srušen u olujnom nevremenu, ali je zamijenjen novim spomenikom koji simbolizira odlazak Hrvata u Ameriku. Uz potresni događaj u Hamburgu, hrvatska nogometna reprezentacija nastupila je protiv Albanije u Berlinu.

Nakon poraza od Španjolske, Zlatko Dalić ostaje smiren i fokusiran, vjerujući u svoju momčad. Miran Dalić, brat izbornika, vjeruje da će Hrvatska izvući dovoljan broj bodova za prolazak u drugi krug.

Uoči susreta s Albanijom, hrvatska reprezentacija mora rušiti tradicije poraza na njemačkom tlu. Ovo je prvi susret Hrvatske s Albanijom, a tradicija nepobjedivosti u drugim utakmicama na velikim natjecanjima ostaje netaknuta.

Albanija je jedan od protivnika s kojim Hrvatska još nije igrala, te će ova utakmica biti novi ispit za Dalićevu selekciju.

Vrtlarija Šarić Livno

Izvor: ( relax-portal.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO