back to top

Biciklistička avantura: Više od 100 učesnika na Ćirinoj biciklijadi Hutovo – Neum.

Na današnjoj Ćirinoj biciklijadi na stazi Hutovo – Neum, okupilo se više od 100 biciklista iz različitih krajeva zemlje. Organizaciju ovog sportskog i turističkog događaja vodila je udruga Herzegovina Bike s ciljem promocije prirodnih ljepota Neuma i okolice, uključujući zaleđe i prekrasnu morsku obalu.

Biciklisti su uživali u vožnji okruženi predivnim krajolikom i idealnim vremenskim uvjetima, kombinirajući fizičku aktivnost i divljenje prirodnoj ljepoti ovog dijela Hercegovine.

Po dolasku u Neum, organiziran je zajednički ručak za sve sudionike, pružajući im priliku da se opuste, druže i podijele svoja iskustva s rute.

Ova biciklijada realizirana je uz podršku Općine Neum, tvrtke HT Eronet, Continental Tires, Turističke zajednice HNŽ, Škoda Apolo, agencija REDAH i Capriolo SC Mostar. Njihova podrška omogućila je uspješnu provedbu ovog događaja i dodatno promovirala “Južnu Hercegovinu i uskotračnu prugu Ćiro”.

Ćirina biciklijada ne samo da je sportski događaj, već je i važan alat za promociju Neuma kao turističke destinacije te za očuvanje i valorizaciju kulturne i prirodne baštine Hercegovine. Herzegovina Bike i njegovi partneri su pokazali kako suradnja može rezultirati uspješnim događajem koji privlači pažnju javnosti i promovira pozitivne vrijednosti.

Objava “Biciklistička avantura: Više od 100 sudionika na Ćirinoj biciklijadi Hutovo – Neum” prvi put je objavljena na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO