back to top

Završni koncert OGŠ Brotnjo u okviru obilježavanja Dana općine Čitluk

Osnovna glazbena škola Brotnjo sinoć je održala završni koncert u župnoj crkvi sv. Blaža u Gradnićima, gdje su učenice i učenici pokazali svoj izuzetan glazbeni talent u sklopu proslave Dana općine Čitluk.

Na početku koncerta, pozdravili su sve nazočne prof. Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo i fra Nikola Rosančić, župnik župe sv. Blaža – Gradnići. Ravnatelj Sušac je predstavio program, dok je župnik Rosančić izrazio zadovoljstvo zbog sudjelovanja mladih u proslavi Dana općine Čitluk.

Program koncerta je obuhvatio nastupe Komornog ansambla škole, Zbora PO Čerin, Zbora OGŠ Brotnjo, kao i solista koji su izveli djela na gitari, violini, klaviru, flauti i klarinetu.

Završni koncert Osnovne glazbene škole Brotnjo također je bio prilika za predstavljanje uspjeha škole na natjecanjima, gdje su učenicima koji su postigli značajne rezultate na Federalnom natjecanju glazbenika uručene diplome.

Svečane diplome su uručene učenicima Mariji Dugandžić, Jeleni Zubac i Miji Milićević, zajedno s njihovim profesoricama Lucijom Šimunović, Majom Stojanović i profesorom Alenom Kajanom, od strane Predraga Smoljana, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, i ravnatelja škole prof. Jure Sušac.

Objava Završni koncert OGŠ Brotnjo održan u sklopu proslave Dana općine Čitluk prvo se pojavila na stranici Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO