back to top

ZA NAVIJAČE: Crvena zvezda objavila početak prodaje sezonskih ulaznica

Košarkaši Meridianbet Crvene zvezde osvojili su tri kupa prošle sezone.

U Euroligi su imali slabiji učinak od očekivanog. Ljetos je pet igrača došlo kao pojačanje. Osim aktivnosti u prijelaznom roku, crveno-bijeli uskoro kreću u prodaju sezonskih ulaznica.

Novost je da nema rasprodaje u predsezoni, već kroz fazu rezervacije i kupnje, kada klub u petak objavljuje datum početka prodaje.

Rezervacija se odnosi na vlasnike sezonskih ulaznica iz prošle sezone, kako bi zadržali svoje mjesto. Ulaznicu je od sada moguće kupiti online. Nakon rezervacije, svi naručitelji će dobiti upute za plaćanje.

Ili kupuju na Malom Kalemegdanu od 1. do 23. avgusta do važenja rezervacije, stoji na klupskim stranicama. Cijene će se kretati od 15.000 dinara za stare članove do 18.000 dinara za novosezonske članove.

– Povijesna sezona za crveno-bijele je pred nama! Slavimo veliku obljetnicu i našu povijest, ali isto tako slavimo i bodrimo našu novu momčad koja će uz pune tribine, prepoznatljivu atmosferu i podršku lakše doći do svojih ciljeva. A naši ciljevi se uvijek znaju, pa iu sezoni u kojoj slavimo velikih 80 godina – jer mi smo Zvezda! Zato pozivamo sve Zvezdaše da iskoriste priliku i budu dio nove sezone u kojoj ćemo se s ponosom prisjećati slavne prošlosti, ali i boriti za svaku pobjedu i nove trofeje!zaključili su iz Zvezde.

Izvor: ( www.sportskacentrala.com / Javno.ba )

Izvor: ( javno.ba / Mostarski.info )


Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO