back to top

Volonterke Kapi ljubavi putuju u Afriku kako bi pomagale sirotištu u Beninu mjesec dana

Ljeto je pred vratima, a mnogi će srpanj i kolovoz iskoristiti za odmor, kupanje i sunčanje. Odmor je važan za dušu i tijelo, te se tijekom cijele godine štedi novac za zasluženi predah od svakodnevice.

Volonterke Kapi ljubavi pripremaju se za poseban odmor u afričkom selu Hondji u Beninu. Smještene su u Domu Sv. Ivana Pavla II., gdje će boraviti mjesec dana te pružiti podršku djevojčicama bez roditeljske skrbi.

Predstavljamo vam nekoliko priča ovih hrabrih žena:

Mara Cuic, Foto: Tomislavcity

Mara Čuić se vraća u Afriku kako bi ponovno posjetila svoju afričku kumu. Unatoč nedavnoj operaciji koljena, Mara je odlučna pomoći djeci u sirotištu.

Druga volonterka, Josipa Perković, priprema se za svoje prvo volontersko iskustvo u Africi. Nakon kumstva, Josipa je odlučila posvetiti vrijeme pomažući djeci u Beninu u učenju engleskog jezika.

volonterke kapi ljubavi putuju u afriku kako bi pomagale sirotištu u beninu mjesec dana
Jelena Galic, Foto: Tomislavcity

Jelena Galić, vjeroučiteljica, također se pridružuje volonterskom timu u Beninu kako bi pružila podršku djeci. Inspirirana riječima svoje sestre, odlučna je u svom humanitarnom radu.

volonterke kapi ljubavi putuju u afriku kako bi pomagale sirotištu u beninu mjesec dana
Drazana Perkovic, Foto: Tomislavcity

Dražana Perković, tajnica Kapi ljubavi, već je ranije posjetila Dom Sv. Ivana Pavla II. i priprema se za svoje peto putovanje u Afriku.

Ove hrabre žene pripremaju se za svoje volontersko putovanje s puno entuzijazma i nade da će pružiti ljubav i podršku djeci u Beninu. Nesebično prikupljaju donacije za pomoć sirotištu, a poruka im je da dobrota nema granica.

Putovanje će biti ispunjeno volonterskim radom, učenjem engleskog jezika, pomoći u kućanskim poslovima te sportskim aktivnostima s djecom. Njihov cilj je pružiti ljubav i potporu te olakšati život djeci sirotišta u Beninu.

Zahvaljujemo ovim hrabrim ženama na njihovoj predanosti i želimo im sretno putovanje i uspješan volonterski rad.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO