back to top

Volonterke Kapi ljubavi putuju u Afriku da pomognu sirotištu u Beninu tokom mjesec dana.

Ljeto je pred vratima, a mnogi će srpanj i kolovoz provesti na odmoru, uživajući u moru i suncu… Odmor je važan za dušu i tijelo, a Kapi ljubavi spremaju posebno putovanje za sirotište u Beninu. Volonterke koje se upućuju tamo već su spremne pružiti ljubav i podršku djevojčicama bez roditeljske skrbi u domu Sv. Ivana Pavla II tokom cijelog mjeseca.

Mara Čuić, Josipa Perković, Jelena Galić i Dražena Perković su u timu volontera. Svaka od njih ima svoju motivaciju i razlog zašto želi volontirati u Beninu. Njihova predanost i želja za pomaganjem su primjer dobrote bez granica, inspiracija za nas sve da pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija. Pozivamo sve da se pridruže ovom humanitarnom projektu i pomognu djeci i mladima u sirotištu u Beninu.

Hvala ovim hrabrim ženama na njihovoj posvećenosti i želji za pomoći! Vjerujemo da će im se dobro djelo vratiti mnogostruko. Želimo im sretno putovanje i uspješan volonterski rad!

Zahvaljujemo Zori Stanić iz Tomislavgrada na ovom intervjuu! Volonterke Kapi ljubavi kreću put Afrike, gdje će mjesec dana biti na raspolaganju sirotištu u Beninu, prvo viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO