back to top

Veliki interes za program i kandidate HDZ-a 1990 u Ljubunčiću

Predstavnici Gradskog odbora HDZ-a 1990 Livno nastavili su s obilaskom temeljnih ogranaka u Livnu. U petak je sastanak održan s članovima Temeljnog ogranka HDZ 1990 Ljubunčić. Mještanima Ljubunčića i okolnih mjesta obratili su se Luka Vujeva, predsjednik TO HDZ 1990 Ljubunčić i predsjednik Kluba vijećnika HDZ 1990 u Gradskom vijeću Livno, Anton Barać, predsjednik Gradskog odbora HDZ 1990 Livno i nositelj liste za gradsko vijeće, te Mate Vukadin, kandidat HDZ-a 1990 za gradonačelnika Livna.

Mate Vukadin je prezentirao nazočnim članovima programske smjernice i ciljeve HDZ-a 1990 u narednom razdoblju, a kroz konstruktivnu raspravu iznesene su i dodatne ideje za što kvalitetnijim radom. Članovi HDZ-a 1990 dali su punu podršku kandidatima za čelne dužnosti u gradu Livnu, te je izražen optimizam za predstojeće izbore.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo što Ljubunčić konačno u 21. stoljeću dobiva vodovod, a velike zasluge za ovaj projekt pripisane su ministru poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Boži Periću (HDZ 1990) preko čijeg ministarstva je izdvojeno 312.300 KM za ovaj projekt. Pozdravljene su i druge aktivnosti dužnosnika HDZ-a 1990 na razvoju infrastrukturnih projekata u ovoj mjesnoj zajednici. Kao jedan od većih preostalih problema ove lokalne sredine izraženo je loše stanje školskog objekta usprkos činjenici da je možda i prva seoska škola u Livnu upravo djelovala u Ljubunčiću prije 130 godina.

Sastanku je nazočila i Gordana Nakić, bivša ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa, koja se kratko obratila članovima HDZ-a 1990 i nabrojala postignuća za vrijeme dok je bila ministrica, pa tako i vezano za održavanje školskog objekta u Ljubunčiću. Naglasila je da odgovornost za održavanje školskih objekata leži na gradu Livnu i da budući gradonačelnik treba uložiti maksimalne napore za što ugodnijim radom u svakom školskom objektu u gradu Livnu.

veliki interes za program i kandidate hdz-a 1990 u ljubunčiću veliki interes za program i kandidate hdz-a 1990 u ljubunčiću

Hdz1990

livnovine.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO