back to top

Vatrena groznica zahvatila Livno deset dana prije Eura! Svi podržavaju Dalića i nogometnu reprezentaciju Hrvatske

Nogometaši hrvatske nogometne reprezentacije odigrali su prvu pripremnu utakmicu za Europsko nogometno prvenstvo, naši Vatreni su slavili rezultatom 3:0 protiv Sjeverne Makedonije na Rujevici.

Slijedi privatna audijencija kod pape Franje i generalna proba protiv Portugala u subotu. Luka Modrić se pridružio kampu jučer, došavši na Krk i time je naš kadar za novo veliko natjecanje kompletiran.

Euforija je prisutna u cijeloj Hrvatskoj, svi jedva čekaju put prema Njemačkoj, a isto je i u Livnu koje se uvijek ponosi Zlatkom Dalićem.

Kao gest zahvalnosti za sve što je učinio s reprezentacijom, te za promoviranje Grada Livna na najbolji način, postavljena je zastava u hotelu Novitas u Livnu kao znak podrške svom Livnjaku.

 

“Ovo je također način zahvalnosti za sve što je učinio s reprezentacijom, te za promoviranje Grada Livna na najbolji mogući način. Veliki broj Livnjaka također ide u Njemačku i ne sumnjamo u veliku podršku koju će pružiti hrvatskoj reprezentaciji”, poruka je koju su poslali iz Livna.

Dalić je uvijek isticao svoju ljubav prema Livnu, ali i prema Varaždinu. Općenito, Dalić je rado viđen gost po cijeloj Hrvatskoj, u svom Varaždinu, na Pagu, a u Tomislavgradu je dobio titulu počasnog građanina.

Livno je dalo mnoge sportaše poput velikog broja nogometaša, od Davora Šukera, braće Kovač, do mnogih drugih.

Europsko prvenstvo u nogometu počinje 14. lipnja i traje do 14. srpnja, a Vatreni prvu utakmicu igraju 15. lipnja protiv Španjolske u Berlinu, zatim 19. lipnja protiv Albanije u Hamburgu te grupnu fazu završavaju 24. lipnja u Leipzigu protiv Italije.

https://gol.dnevnik.hr/

Vrtlarija Šarić Livno

Izvor: ( relax-portal.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO