back to top

Turnir Ružići na dan svetog Ive: Revijalna utakmica u čast Mirkasa i Rudića

U srijedu, 19. lipnja s početkom u 21 sati, na školskom igralištu u Ružićima, u sklopu malonogometnog Ivandanjskog turnira, odigrat će se revijalna nogometna utakmica, posvećena sjećanju na rano preminule prijatelje turnira, Mirka Marijanovića-Mirkasa i Ivicu Mikulića-Rudića.

Ovaj turnir nosi neizbrisiv pečat uspomena za mnoge, a među njima su se isticali Mirkas i Ivica, poznati po svojoj dobroti i velikom srcu.

Mirkas je bio stalni sudionik turnira od samih početaka, pridonoseći svojim angažmanom kako na terenu, tako i organizacijski. Njegova posvećenost ovom događaju ostavila je neizbrisiv trag.

Ivica, sa svojom nevjerojatnom pozitivnom energijom, uvijek je unio vedrinu na teren. Njegov duh, šale i srdačnost ostavljali su trag na svima koji su ga poznavali. Bio je strastveni igrač i vođa svoga tima, te velikodušan prijatelj svima.

Na terenu će se naći i zaigrati poznata lica poput Jerka Leka, Ivana Krstanovića, Louisa Ibaneza, Nikole Pokrivača, Josipa Tadića, kao i ekipa sastavljena od Mirkasovih i Ivičinih prijatelja.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje nogometa i prijatelje Mirkasa i Ivice da se pridruže ovoj revijalnoj utakmici i svojom nazočnošću uveličaju spomen na ova dva čovjeka.

U nastavku pogledajte video prilog prošlogodišnje revijalne utakmice:

grude-online.info

Post Ivandanjski turnir Ružići: Revijalna utakmica u spomen na Mirkasa i Rudića je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO