back to top

Tadić: HBŽ nastavlja podržavati Studentski centar Sveučilišta u Mostaru

Ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ-a Ante Tadić boravio je u službenome posjetu Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru. U razgovoru s ravnateljicom toga centra Anitom Glibić upoznat je s radom spomenute institucije te razgovarao o kvaliteti studentskog standarda, a važna tema su bili i oni koji ne žive u Studentskom centru, ali koriste usluge studentske menze.

Izrazili smo jednu zahvalnost na iznimno korektnom odnosu Hercegbosanske županije prema Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru. Imamo dobru suradnju i s ministrom Tadićem, ali i s predsjednikom Vlade HBŽ Ivanom Vukadinom i očekujemo da će tako biti i u budućnosti. Vlada HBŽ-a financira i prehranu studenata iz HBŽ-a koji ne žive u našoj instituciji, kao i projekte koje provodimo kroz cijelu godinu i nakon današnje razmjene informacija nemam razloga vjerovati će biti bilo što drugačije u budućnosti – istaknula je ravnateljica Glibić.

Ministar Ante Tadić je izrazio zadovoljstvo što je Studentski centar Sveučilišta u Mostaru drugi dom velikom broju studenata iz Hercegbosanske županije, te što je imao priliku uvjeriti se danas kako je svima njima osiguran vrhunski smještaj u ovoj instituciji.

Želimo da svi naši studenti imaju što bolje uvjete za studiranje na Sveučilištu u Mostaru, a rad Studentskog centra uvelike utječe na tu priču. Danas smo se mogli uvjeriti kako je našim studentima osiguran visoki standard studentskog života u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru, pa čak i onima koji nisu smješteni ovdje, ali koriste usluge ove institucije. Vlada HBŽ-a i ja kao ministar prosvjete ćemo svakako nastaviti podržati rad ove institucije, a sve s ciljem kako bi našim studentima i u budućnosti osigurali što kvalitetnije uvjete za studiranje – poručio je ministar Tadić nakon razgovora s ravnateljicom Glibić, prenosi Pogled.ba.

Objava Tadić: HBŽ će i dalje podržavati Studentski centar Sveučilišta u Mostaru pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO