back to top

Svečani prijem rukometašica HRK Grude i proslava devetog naslova prvaka BiH.

Na dan 29. svibnja 2024. godine, načelnik općine Grude Ljubo Grizelj zajedno sa svojim suradnicima, ministricom obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Danielom Perić i ministrom zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislavom Pejićem, održali su prijem i svečanu večeru za rukometne prvakinje Bosne i Hercegovine, HRK Grude.

Svima igračicama, trenerima i upravi HRK Grude domaćini prijama čestitali su na osvojenom 9. naslovu prvakinja Bosne i Hercegovine.

Načelnik Grizelj je u svom obraćanju istaknuo da HRK Grude simbolizira općinu Grude diljem Europe i zaslužuje podršku općinskih i županijskih vlasti zbog izvanrednih rezultata koje su postigli. Posebno je naglasio da su 9 naslova prvaka BiH i 5 naslova pobjednika KUP-a BiH u seniorskoj kategoriji te mnogi drugi naslovi državnih prvaka u mlađim kategorijama, rezultati koji zaslužuju divljenje i poštovanje. To su rezultati koji se rijetko viđaju u bilo kojem sportu, ne samo u BiH, već i u široj regiji.

Predsjednik HRK Grude, Zoran Trlin, zahvalio je domaćinima na prijemu, čestitkama i podršci koju klub prima od općinskih i županijskih vlasti. Istaknuo je kako rukometašice Gruda s ponosom nose ime općine u kojoj djeluju, kako na domaćim tako i na europskim terenima diljem Europe. Također je istaknuo kako je HRK Grude najuspješniji ženski rukometni klub u povijesti BiH, osvojivši 9 naslova prvaka BiH i 5 naslova pobjednika KUP-a BiH u zadnjih 10 godina.

Izvor: ( grude.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO