back to top

Svečani prijem rukometašica HRK Grude i proslava devetog naslova prvaka BiH

Dana 29. svibnja 2024. godine, načelnik općine Grude Ljubo Grizelj i njegovi suradnici, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽZH Daniela Perić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislav Pejić, organizirali su prijem i svečanu večeru za rukometne prvakinje BiH, HRK Grude.

Domaćini prijema čestitali su svim igračicama, trenerima i upravi HRK Grude na osvojenom 9. naslovu prvakinja BiH.

Načelnik Grizelj je u svom govoru istakao kako HRK Grude s ponosom predstavlja općinu Grude diljem Europe i zaslužuje punu podršku lokalnih i županijskih vlasti zbog izvanrednih rezultata. Naglasio je kako je ovaj prijem organiziran povodom proslave 15 godina postojanja kluba, osvajanja 9. naslova prvakinja BiH te da su sportski rezultati koje je klub postigao u proteklih 15 godina zaista impresivni.

svečani prijem rukometašica hrk grude i proslava devetog naslova prvaka bih

Predsjednik HRK Grude, Zoran Trlin, zahvalio je domaćinima na prijemu i podršci koju klub ima od lokalnih i županijskih vlasti. Istakao je kako rukometašice HRK Grude ponosno nose ime Gruda diljem Europe i istaknuo važnost rezultata koje je klub postigao u proteklim godinama.

svečani prijem rukometašica hrk grude i proslava devetog naslova prvaka bih

svečani prijem rukometašica hrk grude i proslava devetog naslova prvaka bih

Članak o svečanom prijemu rukometašica HRK Grude i proslavi 9. naslova prvakinja BiH preuzet je sa stranice Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO