back to top

Svečani prijem mladih kadetkinja HRK Grude – prvakinje BiH

U Općini Grude danas je organiziran svečani prijem za prvakinje Bosne i Hercegovine, mlađe kadetkinje HRK Grude.

HRK Grude je bio domaćin završnice prvenstva BiH za mlađe kadetkinje, igračice rođene 2009. godine i mlađe. Iako najmlađa ekipa na završnici, grudske rukometašice su ostvarile 4 uvjerljive pobjede koje su im donijele titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Karla Alpeza, igračica HRK Grude, proglašena je najboljom igračicom završnog turnira sa 32 postignuta gola.

Predsjednik HRK Grude Zoran Trlin zahvalio se načelniku Grizelju na svečanom prijemu i podršci Općine Grude radu rukometnog kluba. Istakao je postignute rezultate kluba i naglasio da je na završnom turniru sudjelovalo 6 najboljih ekipa iz Bosne i Hercegovine koje su kroz natjecanja u okviru matičnih rukometnih saveza izborile nastup na završnici.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj čestitao je igračicama, trenerima i vodstvu kluba na izvanrednom sportskom uspjehu. Posebno je istakao ponos što su sve igračice uspješne učenice grudskih osnovnih škola.

Prvakinje Bosne i Hercegovine su: Mila Žulj, Nina Vranješ, Karla Alpeza, Nina Marić, Katarina Bušić, Ena Bušić, Ivona Soldo, Marija Pejić, Marija Milićević, Ana Spajić, Anamarija Grizelj, Lea Đulabić, Ema Pešorda te trener Mario Babić i trenerice Kornelija Leko i Ana Nikić.


svečani prijem mladih kadetkinja hrk grude - prvakinje bih
svečani prijem mladih kadetkinja hrk grude - prvakinje bih
Izvor: ( grude.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO