back to top

Stanari ulice Petra Barbarića 24 u Ljubuškom: Zabranjeno odlaganje otpada na privatnom vlasništvu!

U posljednje vrijeme stanovnici ulice Petra Barbarića 24 su izloženi neprekidnom i ponavljajućem odlaganju otpada od strane neodgovornih građana koji svoj otpad bacaju na mjesto koje nije namijenjeno za javno odlaganje smeća.

Mjesto gdje ovi neodgovorni pojedinci bacaju svoj kućni otpad je privatno vlasništvo nas stanovnika i nikada ne bi trebalo biti “zgodno mjesto” za rješavanje komunalnih problema.

Upozoravamo ove neodgovorne građane da, osim što nam uzimaju vlasništvo bacanjem smeća, donose nam rizik zaraze i mogućih bolesti, a uslugu odvoza smeća koju plaćamo ne možemo koristiti jer smeće ostaje raspršeno oko zgrade.

Ovim priopćenjem apeliramo na pojedince, kako iz okolnih područja tako i obližnjih zgrada, koji nesvjesno bacaju otpad na naše privatno vlasništvo, da ćemo bez ustezanja svaki incident prijaviti MUP-u zbog kršenja javnog reda i mira.

Napominjemo da naš parking nije javno dobro i ne smije se koristiti “uličarski”.

Stanovnici PB 24

Objava Stanovnika ulice Petra Barbarića 24 Ljubuški: Prestanite bacati otpad na privatno vlasništvo! pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Izvor: ( radioljubuski.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO