back to top

Srce ljubavi: Fra Đoko i volonterka Jelena Galić na prijemu kod načelnika Posušja Ante Begića

Načelnik općine Posušje Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović Galić sastali su se u ponedjeljak u zgradi Općine s predsjednikom i voditeljem duhovno-humanitarne udruge “Kap ljubavi”, fra Jozom Radošom – Đokom i Jelenom Galić, volonterkom spomenute udruge iz Tomislavgrada, saopćeno je iz Općine Posušje.

Tom prilikom, gosti su im predstavili Udrugu i humanitarnu akciju namijenjenu sirotištu u Beninu.
Idućeg mjeseca pet osoba, Mara Čuić, Josipa Perković, Tomislava Dukić, Dražana Perković i spomenuta gošća Jelena Galić, iz Posušja će volontirati u Domu Sv. Ivana Pavla II. u selu Hondji, gdje su smještene djevojčice bez odgovarajuće roditeljske skrbi. “Kap ljubavi” pomaže i djecu van sirotišta.

Sirotište je otvoreno 2015. godine nakon poplave u južnom dijelu Benina koja je mnogu djecu ostavila bez roditelja i osnovnih uslova za život.

Načelnik Begić je izrazio zadovoljstvo što će Općina Posušje podržati ovu plemenitu akciju, te je pozvao sve građane da se uključe putem humanitarnog telefona 092 890 885.

Pozivom na taj broj možete donirati 2 KM za pomoć najugroženijima u Beninu, a donacije možete poslati i putem žiro računa:

Donacije za Afriku:
Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
Broj računa: 3382302263480310
ili
IBAN: BA393382304863481793
SWIFT: UNCRBA22
Banka: UniCredit Bank BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: KARDINALA STEPINCA BB, MOSTAR, BIH

Udruga Kap ljubavi zahvalila se načelniku Begiću na srdačnom prijemu:

“Od srca zahvaljujemo načelniku općine Posušje, gospodinu Begiću, na srdačnom prijemu naših fra Đoke i Jelene, volonterke, koja je inače iz Posušja. Nadamo se uspješnoj i lijepoj suradnji. Također, moramo se zahvaliti svim Posušanima, Jelena nam je prenijela da se zaista uključuju u akciju prikupljanja donacija za Benin. Naime, vjerujemo da ste upoznati da je jedna od pet volonterki, koje uskoro, ako Bog da, idu volontirati u Benin i Jelena Galić! Hvala Vam što pomažete da pomognemo!”, objavila je duhovno-humanitarna udruga Kap ljubavi.

Objava Kap ljubavi: Fra Đoka i volonterka Jelena Galić na prijemu kod načelnika Posušja Ante Begića pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO