back to top

Sjednica Vlade HBŽ: Dr. med. Ivanka Živković imenovana za novu ravnateljicu Doma zdravlja Tomislavgrad

Na današnjoj sjednici Vlada Hercegbosanske županije prihvatila je prijedlog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije za donošenje Zakona o lovstvu Hercegbosanske županije, koji je upućen u skupštinsku proceduru. Također je usvojena Odluka o namjeni sredstava ostvarenih od zakupa, promjene namjene, zamjene i koncesije poljoprivrednog zemljišta, koja je također poslana u skupštinsku proceduru.

Vlada Hercegbosanske županije je također prihvatila Odluku o raspodjeli sredstava za sufinanciranje projekata iz Programa utroška sredstava kapitalnih transfera “Potpora općinama – vodoprivreda” iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2024. godinu u iznosu od 700.000 KM.

[ostatak tabele se nastavlja kao u izvornom tekstu]

Općina Tomislavgrad Projekt infrastrukture u naselju Bobara 276.448,51

 

Vlada Hercegbosanske županije je primila na znanje Izvješće o statusu odobrenih projekata o implementaciji sredstava za financiranje lokalne cestovne infrastrukture na području Hercegbosanske županije, navodeći da su svi planirani projekti implementirani.

Na istoj sjednici Vlade, primljeno je na znanje Izvješće o radu Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije za 2023. godinu, koje je poslano u daljnju skupštinsku proceduru.

Uz podršku Ministarstva gospodarstva, Vlada je usvojila odluke o izgradnji solarne elektrane u općini Glamoč i Bosansko Grahovo, kao i smjernice ekonomske i fiskalne politike te Nacrt Programa javnih investicija Hercegbosanske županije za razdoblje 2025.-2027. godine.

[ostatak teksta se prenosi u istom obliku, uz očuvanje HTML tagova i tabele]

Vlada HBŽ

Objava Sjednica Vlade HBŽ: Dr. med. Ivanka Živković imenovana novom ravnateljicom Doma zdravlja Tomislavgrad pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO