back to top

Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće roditelja ubojica iz Novog Sada: ‘Daj Bože da griješim…‘

Nakon informacija da se na zidovima stana nalaze simoboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L.P.S. i M.P.S. bili pripadnici sekte, za Telegraf.rs oglasio se i srbijanski poznati sektolog Dimitrije Pastuović.

Sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti sotonizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

“Daj Bože da sam u krivu, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kozmosu, poganskim božanstvima”, kaže Pastuović.

Dodaje da pristaše ovih vjerovanja šire svoju propagandu i na taj način uspijevaju otrovati mlade.

“To su zlonamjerni ljudi, plasiraju svoje gluposti i namjerno truju djecu, poput njih. To je zlo”, rekao je.

Pastuović je za Telegraf.rs napomenuo da je i ranije upozoravao na “sotonizam”, te da će ovakvih slučajeva biti još u budućnosti.

“Nažalost, to je uzelo maha, a da bi se to zaustavilo mora se donijeti zakon. Moraju se uključiti država, crkva, policija, svi i provoditi kazne”, zaključio je sektolog.

Nakon dovršenog očevida bit će poznato više detalja o ovoj tragediji.

Podsjetimo, crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima kuće u Petrovaradinu u kojoj su pronađena beživotna tijela djece mladog bračnog para koji je sinoć skočio s nebodera u Novom Sadu.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, ova otkrića navela su policajce na sumnju da su L.P.S. i M.P.S. pripadnici sekte. Tužiteljstvo u suradnji s policijom provjerava ove navode.

Tijela njihove djece poslana su na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Susjedi su šokirani neviđenim zločinom koji se dogodio na ovim prostorima. Kako su istakli za Telegraf.rs, nije se ni slutilo da bi mogla da se dogodi ovako velika tragedija.

Na poziv policije intervenirala je ekipa hitne medicinske pomoći koja je, nažalost, mogla samo konstatirati smrt.

Tijela mladića i djevojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu, saznaje Telegraf.

Neslužbeno, dvije osobe zajedno su skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubojstvo.

Dvoje stanara s kojima su novinari Blica razgovarali, od kojih jedan živi na posljednjim katovima nebodera, rekli su da dvoje mladih nije iz te zgrade, te da je izlaz na krov razbijen i vandalski oštećen.

Treći susjed kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vrijeme očevida.

– Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješice prolazio, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć spavati. To je strašno, moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakav tulum ili bilo šta drugo – rekao je on.

Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće roditelja ubojica iz Novog Sada: ‘Daj Bože da griješim…‘ Dnevni.ba.

dnevni.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO